Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον 14χρονη Γωγώ, που έφυγε άδικα από τη ζωή, μετά την επέμβαση για τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου. Ο θάνατος της προήλθε από πολυοργανική ανεπάρκεια, η οποία προκάλεσε σηπτικό σοκ, με τον ιερέα πατέρα της να κάνει λόγο για ιατρικό λάθος υποβάλλοντας μήνυση κατά του ιδιώτη γιατρού.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Κατηγορείται και για άλλο θάνατο ο γιατρός που χειρούργησε την 14χρονη

Η παρουσιάστρια, Κατερίνα Ζαρίφη, μίλησε για το bullying που δεχόταν η 14χρονη Γωγώ και έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα διάβασα πως έφυγε η Γωγώ 14 ετών. Η Γωγώ που δεν άντεχε την κοροϊδία για το σώμα της απ’ τους συμμαθητές της. Η Γωγώ που στα 14 της, της έμαθαν να μην αντέχει τον εαυτό της. Η Γωγώ που στα 14 της άκουσε τόσα αφόρητα που δεν ήθελε πια να «φοράει» τον εαυτό της. Η Γωγώ που πήρε απόφαση να χειρουργηθεί για να απαλλαγεί από το βάρος της. Η Γωγώ που έφυγε. Δεν πιάνει πια χώρο «η χοντρή» στην τάξη σου. Σου άδειασε την γωνιά».

https://www.instagram.com/p/CQb7cleMxcZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA