Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Λάκης Λαζόπουλος έχοντας πλέον επιστρέψει σπίτι του και έχοντας ξεπεράσει την περιπέτεια με την υγεία του αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε, θεωρώντας μάλιστα ότι είναι: «πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση».

Διαβάστε επίσης: Αιμίλιος Χειλάκης για Δημήτρη Λιγνάδη: Θα τον επισκεφθώ στη φυλακή

Ο διάσημος ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα», περιέγραψε όσα έζησε: «Το Σάββατο σηκώθηκα με ένα βάρος στο πόδι, μια δυσκολία στην κίνηση. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου, γιατρό Γιώργο Παπαθέου και του είπα να έρθει να με δει. Εκείνος έκρινε ότι πρέπει να πάω στο Υγεία. Πήγα, έκανα εξετάσεις και προέκυψε ότι είχα ένα εμβολικό επεισόδιο. Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του» και συνέχισε: «οι πρώτες εξετάσεις δε βρήκαν από πού προέρχεται. Δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Ο εργαστηριακός έλεγχος βγήκε καθαρός από τη γιατρό, κα Πλωμαρίτου, τον βασικό μου γιατρό, κ. Πολιτάκη και τον κ. Αζά. Απομένουν κάποιες εξετάσεις για να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα προέλευσης».

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφερόμενος στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού είπε: «Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 4 Ιουνίου ένιωσα μια πραγματική διάλυση του οργανισμού μου, που ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σπάνια παρενέργεια με κυνηγάει εμένα προσωπικά, αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου. Σίγουρα εγώ είχα το υπόβαθρο και όχι κάποιο υποκείμενο νόσημα ή παθολογία γιατί δε βρέθηκε τίποτα από αυτά. Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση»

Ακυρώθηκε η περιοδεία του Λάκη Λαζόπουλου

Μάλιστα, μετά από σύσταση των γιατρών του, ο Λάκης Λαζόπουλος θα χρειαστεί αρκετό διάστημα ξεκούρασης. Έτσι, ακυρώνει την περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε και θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του από τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Ετσι το βράδυ της Τρίτης ο Λάκης Λαζόπουλος θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα θερμά μηνύματα που δέχτηκε, αναρτώντας σχετικό story στο Instagram. «Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα αγάπης που μου στέλνετε, για τις ευχές και τα περαστικά σας. Πολύ μα πάρα πολύ σας ευχαριστώ» έγραψε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA