Μενού
  • Α-
  • Α+

Η συγγραφέας ερωτικών μυθιστορημάτων, Χρυσηίδα Δημουλίδου, είναι η δεύτερη προσωπικότητα μέσα σε λίγα 24ωρα - μετά την τηλεψυχολόγο, Τένια Μακρή, που προκαλεί σάλο με τις απαράδεκτες δηλώσεις σχετικά με την δολοφονία στα Γλυκά Νερά. «Για μένα είναι ένα έγκλημα που έγινε σε κατάσταση ψυχικής φόρτισης, κοινώς θόλωσε το μυαλό, κάτω από συνεχόμενες καθημερινές εντάσεις. Πιστεύω πως δεν ήθελε να τη σκοτώσει ούτε να στερηθεί το παιδί τους τη μητέρα του κι εκείνον. Παίζει και να υποψιαζόταν πως είχε βρει ήδη τον αντικαταστάτη του», υποστήριξε. Και - δυστυχώς για την ίδια - δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί την οργή του κόσμου. 

Ακολουθούν πέντε στιγμές που η Χρυσηίδα Δημουλίδου κατάφερε να διχάσει τους Έλληνες χρήστες του διαδικτύου: 

«Δεν πιστεύω ότι οι Δίδυμοι Πύργοι κατέρρευσαν από την πτώση αεροπλάνων»

Η ιστορία της Χρυσηίδας Δημουλίδου σχετικά με τις αμφιλεγόμενες αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεκινά από το μακρινό 2015, όταν αποφάσισε να «διδάξει» λίγη πολιτική ιστορία στους αναγνώστες της. Σε μία από τις πρώτες της αναρτήσεις που κίνησε αντιδράσεις εξέφραζε την πεποίθηση πως η πτώση των Δίδυμων Πύργων στις ΗΠΑ δεν οφειλόταν στα αεροπλάνα. Από εκείνη τη στιγμή, όπως είχε τονίσει σε συνέντευξη, δέχθηκε άγριο bullying από χρήστες και σελίδες του Facebook, που την γελοιοποιούσαν.

«Πολλοί σχολίαζαν το όνομά μου, χωρίς να έχουν ιδέα ποια είμαι. Και όσο περνούσαν τα χρόνια κι εγώ δεν σταματούσα τη συγγραφή και κάθε χρόνο εξέδιδα ένα νέο πολυσέλιδο βιβλίο, που γινόταν από την πρώτη εβδομάδα best seller, τόσο μεγάλωνε και ο υπόγειος, ύπουλος, ανέντιμος και, κυρίως, ανώνυμος πόλεμος που δεχόμουν. Η επιτυχία στην Ελλάδα θεωρείται θανάσιμο αμάρτημα και απαγορεύεται διά ροπάλου. Επιτυχημένος και εμπορικός συγγραφέας σημαίνει αυτόματα πως δεν είναι ποιοτικός», ήταν η απάντησή της. 

Οι αεροψεκασμοί

Η ανάρτηση πάντως που έφερε τις πρώτες μαζικές αντιδράσεις στο προφίλ της ήταν για τους ψεκασμούς στους ουρανούς το 2016. Τότε, έγραφε «Παρατηρήσατε πως έχετε περισσότερη ενέργεια και διάθεση αν και όλα πάνε κατά διαόλου??? Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ? Είναι γιατί έχουν να μας ψεκάσουν πάνω από 2 μήνες». 

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

Και με το που έκανε γνωστό, ισχυρίστηκε ότι την άκουσαν και... άρχισαν ξανά να ψεκάζουν. Και έδωσε... σαφή απάντηση: 

«Αγαπημένε μου Θεούλη θέλω να ξεκουραστώ»

Έναν χρόνο μετά το...  bullying που δέχτηκε, επέστρεψε κουρασμένη και θέλησε να το μοιραστεί με το κοινό της. Συγκεκριμένα, παρακάλεσε τον Θεό μέσα από το προσωπικό της προφίλ, ώστε να... μην τις δίνει ιδέες για να ξεκουραστεί. Συγκεκριμένα, έγραψε: 

«ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΟΥ

about:blankΑγαπημένε μου Θεούλη μη με βάζεις εις πειρασμόν να κυλιστώ τώρα στο πάθος της συγγραφής, θέλω να ξεκουραστώ…μη μου βάζεις κι άλλες ιδέες στο μυαλό. ΦΤΑΝΕΙ!!!!”»

Οι θαυμαστές της στα σχόλια παρακάλεσαν με τη σειρά τους τον Θεό να μην… εισακούσει την παράκληση της συγγραφέως καθώς, όπως έγραφαν, περιμένουν με αγωνία τα νέα της βιβλία. Άλλοι ειρωνεύονταν, άλλοι το εννοούσαν. 

«Δεν φτάνει που οι Τούρκοι θέλουν τα νησιά μας, θέλουν κι εμένα»

Καθώς, η Χρυσηίδα Δημουλίδου, άρχισε να χειρίζεται όλο και καλύτερα το Facebook, διαπίστωσε ότι έχει απήχηση και σε γειτονικές χώρες. Αυτό δεν την χαροποίησε ιδιαίτερα. Έσπευσε να σχολιάσει: «Μου κάνουν συνέχεια αιτήματα φιλίας οι Τούκοι! Δεν φτάνει που θέλουν τα νησιά μας, θέλουν κι εμένα!!!»

Τα τσουρέκια σε σχήμα φαλλού 

Η συγγραφέας τα Χριστούγεννα του 2020 ανακάλυψε στα ράφια του σούπερ μάρκετ που πήγε να κάνει τα ψώνια της, τσουρεκάκια σε σχήμα φαλλού. Το αποκάλυψε με ανάρτηση της στον προσωπικό λογαριασμό της.

Μάλιστα όπως έγραψε τα τσουρεκάκια έχουν γεύση μαστίχας και δεν πτοήθηκε από τις πιθανές πονηρές σκέψεις αυτών που τα έφτιαξαν και αποφάσισε να τα δοκιμάσει. Όπως είπε μάλιστα: «Τα είχαν στο ράφι με τα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα, με γέμιση μαστίχας Χίου… Ε, να μην δοκιμάσω???»

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D5819940534698632%26id%3D258409884185086&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA