Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Γλυκά Νερά: Ο Αναγνωστόπουλος υπέδειξε τον Γεωργιανό για τη δολοφονία της Καρολάιν!

Τον Γεωργιανό που συνελήφθη στα σύνορα υπέδειξε ως δολοφόνο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, πριν ομολογήσει, ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος (Πηγή: Eurokinissi)
Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος (Πηγή: Eurokinissi)

Τον Γεωργιανό που συνελήφθη στα σύνορα υπέδειξε ως δολοφόνο της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, πριν ομολογήσει, ο πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον Γεωργιανό – Δεν εμπλέκεται στην υπόθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Αναγνωστόπουλος είχε πει πως ήταν κατά 70% με 80% σίγουρος πως ο Γεωργιανός που συνελήφθη στα σύνορα ήταν ο δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν! Ο Γεωργιανός συνελήφθη στις 14 Μαΐου και οι αρχές, αστυνομικές και δικαστικές, ασχολούνταν με το συγκεκριμένο πρόσωπο για παραπάνω από 20 ημέρες. Θα μπορούσε να είχε βρεθεί ένοχος για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, ωστόσο είχε άλλοθι, σύμφωνα με πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, είπε ότι την Δευτέρα 10 Μαΐου και Τρίτη 11 Μαΐου ο ύποπτος ήταν στο σπίτι του, έχοντας κάνει χρήση ουσιών και δεν ήταν σε θέση να βγει έξω, σύμφωνα με το MEGA. Τον συγκεκριμένο ισχυρισμό επιβεβαίωσε και η εν διαστάσει σύζυγός του. Εάν δεν είχε το άλλοθι ίσως και να είχε βρεθεί ένοχος για έγκλημα που δεν διέπραξε και οι αρχές να μην είχαν διερευνήσει παραπάνω την υπόθεση, με αποτέλεσμα να γλιτώσει ο πραγματικός δολοφόνος.

Τα σενάρια για τη δολοφονία της Καρολάιν

Μιλώντας στο OPEN, ο πρόεδρος Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας, Γρηγόρης Λέων, αναφέρθηκε στη στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά και στις διαφορετικές εκδοχές που έχει υποστηρίξει ο δράστης, αλλά και στη σημασία των ιατροδικαστικών ευρημάτων. «Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν αυτό στη συγκεκριμένη υπόθεση. Τώρα που βλέπουμε τα πράγματα πιο ψύχραιμα και με μια απόσταση από το γεγονός, κατ’ ουσίαν ιατροδικαστικά δεν ήταν μία δύσκολη υπόθεση γιατί ήταν ένας κλασικός ασφυκτικός θάνατος. Μία εγκληματική ενέργεια ενός ανθρώπου απέναντι σε έναν άλλον με έναν ασφυκτικό θάνατο με απόφραξη των αεροφόρων οδών. Αυτό που έκανε το συγκεκριμένο έγκλημα σύνθετο είναι ότι αυτός ο άνθρωπος, όποτε παρουσιαζόταν στην αστυνομία έδινε διαφορετική εκδοχή για το οτιδήποτε, και πλέον δίνει διαφορετικές εκδοχές ακόμα και για τον τρόπο θανάτου της γυναίκας του, που μόνο αυτός γνωρίζει 100% το πώς διεπράχθη αυτό το έγκλημα. Μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις και σενάρια», δήλωσε αρχικά ο κ. Λέων.

«Θα πρέπει οπωσδήποτε να ολοκληρωθούν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις. Για παράδειγμα να δει το φως της δημοσιότητας η τοξικολογική εξέταση. Λάμβανε ή όχι κάποια φαρμακευτική αγωγή, της χορηγήθηκε κάποιο φάρμακο πριν τον θάνατο ή όχι; Αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα το οποίο πρέπει να απαντηθεί για να δούμε και το αν οι αντιστάσεις είχαν αρθεί με κάποιο διαφορετικό τρόπο από ότι μόνο με την βία», προσέθεσε.

«Επίσης πρέπει να δούμε και την πλήρη ιατροδικαστική έκθεση, ειδικά την αρχική ιατροδικαστική έκθεση, η οποία καταγράφει πλήρως όλες τις σωματικές βλάβες της κοπέλας για να γνωρίζουμε τι είχε η κοπέλα πάνω στο σώμα της και κατά πόσο το κάθε εύρημα από αυτό, το κάθε εύρημα ή εκδορά ταιριάζει και με ποια από όλες τις εκδοχές του δράστη. Όλα πρέπει να συνεκτιμηθούν γιατί απ' ότι φαίνεται ο δράσης ακόμα δεν πρέπει να λέει ακόμα την πλήρη αλήθεια ή κι αν την λέει, με τόσα ψέματα όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να τον αμφισβητήσουμε. Ως ειδικοί θα πρέπει να αναμένουμε να ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις, να βγουν όλα τα αποτελέσματα για να έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για τον μηχανισμό θανάτου της κοπέλας», κατέληξε ο πρόεδρος Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Γλυκά Νερά #Δολοφονία #πιλότος #Σύλληψη

Best of Internet