Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα των διασήμων, Νίκου Αραβαντινού. Ένα περιστατικό που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κρίνεται ως άκρως σοβαρό και επικίνδυνο. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε 24 ώρες από τον άγριο ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα του Αμερικανού πολυεκατομμυριούχου, Νταν Μπιλζέριαν, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε επιχείρηση - σκούπα στο «νησί των ανέμων», κάνοντας συνολικά 21 προσαγωγές. Στο κτίριο της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου προσήλθαν την ίδια ημέρα αυτοβούλως ακόμα εννέα άτομα που εξετάστηκαν για την υπόθεση.

Από τους 30 υπόπτους που βρέθηκαν στο κτίριο της ΕΛ.ΑΣ. στη Μύκονο αναγνωρίστηκαν από το θύμα οι πέντε, οι οποίοι συνελήφθησαν για το κακούργημα της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο Νίκος Αραβαντινός γλίτωσε κυριολεκτικά από θαύμα καθώς «εάν του έριχναν ακόμη δύο χτυπήματα με την ίδια αγριότητα πιθανότατα θα τον είχαν σκοτώσει». Δεν είναι τυχαίο ότι ο σωματοφύλακας των διασήμων παραμένει νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο της Αθήνας σε σοβαρή κατάσταση (σ.σ. χωρίς όμως κίνδυνο για τη ζωή του πλέον), έχοντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.

Αυτό, ωστόσο, που ανησυχεί ιδιαίτερα τους έμπειρους αξιωματικούς της Ασφάλειας που βρίσκονται πλέον στο «νησί των ανέμων», είναι να μην δοθεί συνέχεια το επεισόδια. Γι’ αυτό και υπάρχει μέγιστη επιφυλακή στη Μύκονο τόσο με εμφανής αστυνόμευση όσο και με άτομα με πολιτικά

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA