Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο καιρός θα χτυπήσει ξανά «κόκκινο» από την Τρίτη, 29 Ιουνίου, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Γιάννη Καλλιάνο, και ο νέος καύσωνας είναι προ των πυλών με θερμοκρασίες αρκετά υψηλές. Οπως επισημαίνει ο μετεωρολόγος του MEGA, Γιάννης Καλλιάνος, από την Τρίτη, 29 Ιουνίου, αναμένονται νέες θερμές αέριες μάζες και νέο κύμα καύσωνα

Ο Ιούνιος θα φύγει με πολύ ζεστό καιρό καθώς, όπως ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος, στα ανατολικά και βόρεια ανατολικά τμήματα αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις στα βόρεια της ανατολικής Μακεδονίας και κάποιες τοπικές μπόρες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο υδράργυρος θα σημειώσει άνοδο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με τη θερμοκρασία να υπολογίζεται από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Λίγες αραιές νεφώσεις θα υπάρξουν στη Θεσσαλονίκη και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 25 έως τους 34 βαθμούς Κελσίου. Την Τετάρτη αναμένεται περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να φτάνει και τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA