Μενού
  • Α-
  • Α+

Δέκα ημέρες μετά την προφυλάκισή του για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του στα Γλυκά Νερά, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθεί να βάλει τέλος στη φημολογία για εμπλοκή τρίτου προσώπου στη σχέση τους, ενώ δηλώνει ανακουφισμένος που η επιμέλεια της μικρής Λυδίας πήγε στη μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Διαβάστε ακόμα: Γλυκά Νερά: Ο πιλότος διαψεύδει τη μητέρα της Καρολάιν - Τι λέει για τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός»

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Mega, ο 32χρονος πιλότος επιμένει πως αγαπούσε την Καρολάιν και πως αν γύριζε το χρόνο πίσω, δεν θα της στερούσε τη ζωή. «Μετανιώνω κάθε λεπτό για αυτό που έχω κάνει. Αγαπούσα πολύ τη γυναίκα μου. Η σχέση μας, πέρα από κάποιες εντάσεις, ήταν μια απολύτως φυσιολογική σχέση» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σπεύδει να δηλώσει ανακουφισμένος που η επιμέλεια της μικρής Λυδίας πήγε στη μητέρα της Καρολάιν, ενώ είναι πεπεισμένος πως κάποια στιγμή ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές του εγκλήματος και όλοι μαζί, οι στενοί συγγενείς θα συνεργαστούν ώστε το αγγελούδι να μεγαλώσει σωστά. «Με ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού και θα συνεργαστώ απόλυτα προς αυτή την κατεύθυνση. Αγαπάω τη Λυδία μου και θα είμαι για πάντα κοντά της. Στον ανακριτή θα δώσω όλες τις απαντήσεις σε ανακρίβειες και ερωτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας» υποστηρίζει ο συζυγοκτόνος.

Οσον αφορά τις πληροφορίες για προβλήματα οικονομικής φύσεως στο γάμο τους, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επιμένει πως εκείνος πλήρωσε τα έξοδα για την κηδεία της γυναίκας του και τονίζει πως τόσο οι δικοί του γονείς, όσο και οι γονείς της Καρολάιν, τους βοηθούσαν από την πρώτη μέρα που παντρεύτηκαν. «Δεν υπήρχε ποτέ κάποια οικονομική προστριβή που να αφορούσε τις οικογένειές μας. Από κοινού και οι γονείς της γυναίκας μου αλλά και οι δικοί μου συνεισέφεραν όπως μπορούσαν, όπως κάνουν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους, στο ξεκίνημα της οικογένειάς μας» προσθέτει ο συζυγοκτόνος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA