Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο καθ' ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν, στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά αν και βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την ομολογία του ότι σκότωσε τη σύζυγό του, συνεχίζει να κάνει δηλώσεις. 

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Στην Αλόννησο η μικρή Λυδία με τη μητέρα της Καρολάιν - Στιγμές συγκίνησης για τους γονείς

Μιλώντας στον  ΑΝΤ1 εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, να δοθεί η κόρη του στην οικογένεια της γυναίκας του. «Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο» είπε, ενώ έδωσε την δική του άποψη για τα έξοδα τόσο του οικοπέδου που θα αγόραζαν στο Πικέρμι αλλά και για τα έξοδα της κηδείας.

«Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του. Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα» είπε ο καθ' ομολογία δολοφόνος.

Επίσης αναφέρθηκε στον επιχειρηματία της ταβέρνας «Κρητικός», που φέρεται να αυτοκτόνησε: «Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του».

Για το ταξίδι στη Σούδα απάντησε: «Όπως ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρόνια». Τέλος σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Καρολάιν «την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA