Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον έψαχναν σε... γη και ουρανό κι εκείνος βρισκόταν 3-4 χιλιόμετρα από το σπίτι του στα σύνορα του Χολαργού με τον Παπάγο, στον γειτονικό Ζωγράφο. Ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος επί εννέα μήνες διέφευγε της σύλληψης, είχε μόλις αρχίσει το δείπνο του στο σπίτι που βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου και με το που κατάλαβε ότι όλα τελείωσαν είπε στους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής που χτύπησαν την πόρτα. «Εντάξει παιδιά, τέλειωσε... Ερχομαι».

Διαβάστε ακόμη: Χρήστος Παππάς: Φωτογραφίες και βίντεο από το κρησφύγετό του - Μαρτυρία κατοίκου στην κάμερα του Reader

Από εκείνη την ώρα, ο δεύτερος τη τάξει της εγκληματικής οργάνωσης, μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται μέχρι αυτή την ώρα στον 12ο όροφο. Από εκεί, νωρίς το πρωί θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών κι ακολούθως θα μεταχθεί σε κατάστημα κράτησης, με τον Δομοκό στον οποίο κρατούνται και οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες να είναι ο πιθανότερος προορισμός του.

Σε διαφορετικό κελί κρατείται η 52χρονη από την Ουκρανία που το 2017 πολιτογραφήθηκε Ελληνίδα και όλο αυτό το διάστημα υπέθαλπε τον καταδικασμένο για της δράσης εγκληματικής οργάνωσης. Η 52χρονη κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα μέσα στη μέρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA