Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κεφαλονιά βυθίστηκε στο πένθος το μεσημέρι του Σαββάτου και αποχαιρέτησε την 16χρονη Ελευθερία που τόσο άδικα και πρόωρα «έφυγε» από τη ζωή στο τραγικό τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκαν επίσης ο 20χρονος Παναγιώτης και ένας ηλικιωμένος Διονύση 80 ετών.

Διαβάστε ακόμη: Κεφαλονιά: Συγκλονισμένο το νησί από το τραγικό δυστύχημα με το νεαρό ζευγάρι και τον ηλικιωμένο

Οι καρδιές «ράγισαν» στο τελευταίο «αντίο» της 16χρονης Ελευθερίας στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό του Αργοστολίου.

Εκεί ήταν οι τραγικοί γονείς της, οι συμμαθητές, φίλοι και απλοί άνθρωποι και πού ήθελαν να αποχαιρετήσουν τη νεαρή κοπέλα που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα.

Το απόγευμα σήμερα θα γίνει η κηδεία του 20χρονου Παναγιώτη και την επόμενη εβδομάδα η κηδεία του 80χρονου Διονύση.

Παιχνίδι της μοίρας ο θάνατος των δύο παιδιών

Ο 20χρονος Παναγιώτης λάτρευε τις μηχανές και την ταχύτητα σύμφωνα με τα όσα λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν. Βοηθούσε τον πατέρα του ο οποίος κάνει μονώσεις σε σπίτια, ενώ έχει και σχολή καράτε στο Αργοστόλι. Τα δύο παιδιά σύμφωνα με τους ανθρώπους που τα γνώριζαν ήταν μαζί εδώ και αρκετό καιρό. Οι ντόπιοι αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος δρόμος θεωρείται καρμανιόλα αφού στο σημείο έχασαν την ζωή τους κι άλλοι άνθρωποι κατά το πέρασμα των χρόνων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA