Πανικός επικράτησε πριν από λίγη ώρα σε παραλία της Χαλκιδικής, την ώρα που εκατοντάδες λουόμενοι απολάμβαναν το κυριακάτικο μπάνιο τους. Ενας ανεμοστρόβιλος σάρωσε παραλία στα Μουδανιά και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε παρακείμενο beach bar, ξήλωσε ομπρέλες κι αποδυτήρια.
Σύμφωνα με παρευρισκόμενους που μοιράστηκαν την είδηση στην ομάδα «Συμβαίνει τώρα στη Χαλκιδική», απ' όπου είναι και οι φωτογραφίες, υπήρξε κι ένας τραυματισμός λουόμενης, η οποία διακομίσθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών, αλλά, είναι καλά στην υγεία της.

Το ακραίο καιρικό φαινόμενο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Κυριακής.

- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ντι Κάπριο με τη σύντροφο του, Βιτόρια Σερέτι
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.