Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη νέα καθημερινότητα της μικρής Λυδίας στην Αλόνησσο περιέγραψε ο πατέρας της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά. «Η αγαπημένη μου εγγονή περνά τον καιρό της όμορφα τώρα. Η υπέροχη εγγονή μου περπατάει σε όλο το σπίτι εδώ στην Αλόννησο. Μπορείς να πεις ότι εγώ και η Σούζαν είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τη μικρή Λυδία. Και η Λυδία το απολαμβάνει που βρίσκεται εδώ», δηλώνει ο πατέρας της Καρολάιν στο Star.

«Το κορίτσι είναι καλά και είναι χαρούμενο. Είναι με τη γιαγιά της και είναι χαρούμενη. Όλοι την αγαπούν εδώ. Είναι με την Σούζαν, την κάνει μικρές βόλτες. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να φροντίσω την εγγονή μου και να μεγαλώσει έτσι, ώστε να μοιάζει στη μητέρα της», ανέφερε στο Live News. 

Ταυτόχρονα, ο πατέρας της Καρολάιν ζητεί απόδοση δικαιοσύνης με ισόβια για τον δολοφόνο της κόρης του ενώ αναφέρεται και στις υπόνοιες ότι ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες, υποστηρίζοντας ότι εάν η Καρολάιν το γνώριζε σίγουρα θα το είχε αναφέρει. «Η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής. Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο. Εάν μάθαινε κάτι θα το είχε αναφέρει. Και νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει. Δυστυχώς, δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν».

Διαβάστε ακόμη: Κλοπή στην Εθνική Πινακοθήκη: Στη ΣΤ' Πτέρυγα στον Κορυδαλλό ρασοφόρος βιτριολιστής, πιλότος και artfreak

«Είναι δειλός τη σκότωσε την ώρα που κοιμόταν»

«Αυτό που το κάνει χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ήταν τόσο δειλός. Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, άρα ήξερε τι θα κάνει. Και περίμενε δύο ώρ4ες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε», σημείωσε ο πατέρας της. 

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε, έχοντας ως γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού, να δοθεί η προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας στην οικογένεια της Καρολάιν, στις 28 Ιουνίου.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από μερικές ημέρες στη βρετανική «Sun», μίλησε για τα συναισθήματά του όταν έμαθε ότι η κόρη του χάθηκε και μάλιστα από τα χέρια του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Όταν το ανακάλυψα, η μοναδική μου στενοχώρια ήταν ότι δεν ήξερα νωρίτερα ότι αυτός ήταν εδώ. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα και θα ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω τις συνέπειες» αποκάλυψε και συνέχισε: «Ποτέ δεν θα ξεχάσω το πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να έχει φτάσει στο στήθος μου και να μου ξερίζωσε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη ημέρα της ζωής μου».

Ο κ. Κράουτς σχολίασε και τις αναφορές που γίνονται από ορισμένους ότι μπορεί καθ' ομολογίας δολοφόνος της κόρης του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να ήταν μπλεγμένος σε παράνομες δραστηριότητες και όπως είπε «δεν μπορώ να το αποκλείσω» προσθέτοντας ότι «η Καρολάιν είχε μια δυνατή αίσθηση του σωστού και του λάθους» και θα μπορούσε να τον έχει προειδοποιήσει ότι θα τον αφήσει αν ανακάλυπτε σε τι είναι αναμεμειγμένος.

Σε άλλη του συνέντευξη στη Daily Mail, ο πατέρας της Καρολάιν είχε πλέξει το εγκώμιο της αδικοχαμένης κόρης του. «Τόσο εγώ όσο και η Σούζαν θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και ότι η μικρή της κόρη, η Λυδία, θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε και ότι η μνήμη της μητέρας της θα ζήσει για πάντα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA