Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα πιάτο με ρύζι και μερικοί κόκκοι που έπεσαν εκτός πιάτου από τον 3χρονο γιο τους, στάθηκε η αφορμή ώστε ένας 41χρονος άνδρας να τα κάνει γυαλιά καρφιά στο σπίτι του στον Βόλο. Το μεσημβρινό γεύμα εξελίχθηκε σε μάχη με κατάρες, απειλές, βρισιές και ζημιές!

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα thenewspaper.gr, το εν λόγω συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Βόλο, την ώρα του φαγητού, όταν μερικοί κόκκοι ρυζιού που έτρωγε η οικογένεια, έπεσαν εκτός πιάτου του 3χρονου παιδιού. Ήταν η στιγμή που ο 41χρονος άνδρας νευρίασε και έφτασε στο σημείο να αναποδογυρίσει ολόκληρο το τραπέζι, βρίζοντας, ενώ απείλησε το παιδί του λέγοντας ότι «θα το θάψει μέσα στο ίδιο του το σπίτι»!

Η 50χρονη μητέρα του παιδιού κάλεσε την Αστυνομία και ο άνδρας συνελήφθη, ενώ χθες, Δευτέρα, οδηγήθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, το οποίο τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή, για πλαστογραφία μετά χρήσεως κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση κατά συρροή, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης σε βάρος της συζύγου του και του τρίχρονου παιδιού τους. Στον 41χρονο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της έμπρακτης μετάνοιας.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είναι άνεργος και δεν έχει χρήματα, ενώ δεσμεύθηκε να παρακολουθήσει συνεδρίες στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας. Η σύζυγός του είπε στο δικαστήριο οτι αυτή είναι συνηθισμένη συμπεριφορά από εκείνον και πολλές φορές αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι και να πηγαίνει να κάθεται σε παγκάκια για ώρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA