Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξελίξεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.Σε εκκρεμότητα παραμένει το αίτημα του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου για την πραγματογνωμοσύνη που πρέπει να γίνει σχετικά με τον ακριβή χρόνο που αφαιρέθηκαν οι κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού, με τα αποτελέσματά του να δημοσιεύονται πιθανώς εντός των επόμενων ημερών.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Καθημερινά ρεπορτάζ των Βρετανών «καίνε» τον δολοφόνο της Καρολάιν

Κατά τη χθεσινή συνέντευξη του πατέρα της Καρολάιν στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ειπώθηκαν κι άλλες πληροφορίες που δεν δημοσιοποιήθηκαν, έπειτα από επιθυμία του κ.Ντέιβιντ Κράουτς.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Πέτρος Κουσουλός, εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι γονείς της Καρολάιν ξέρουν πολλά περισσότερα για το πραγματικό κίνητρο του δράστη αλλά και για ένα «μυστικό» που ενδεχομένως να γνώριζε η Καρολάιν.«Ενδεχομένως να υπάρχουν εξελίξεις που θα μας κάνουν να πέσουμε από τα σύννεφα» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Ερωτήματα προκαλεί και το θέμα της αγοράς του οικόπεδου, το οποίο γράφτηκε στο όνομα του πιλότου, παρόλο που τα χρήματα φέρεται να δόθηκαν από την οικογένεια της Καρολάιν.

Για τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο καθ’ομολογίαν δράστης προσπαθούσε να χειραγωγήσει την 20χρονη και την είχε «αποκόψει» από τα πάντα, ο Πέτρος Κουσουλός σημείωσε ότι είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι οι συνεδρίες του ζευγαριού με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας δε σταμάτησαν με πρωτοβουλία της Καρολάιν.

«Από το ρεπορτάζ το δικό μου προκύπτει ότι τον τελευταίο καιρό η Καρολάιν άρχιζε κι άνοιγε την ψυχή της. Εκμυστηρευόταν στη σύμβουλο πολλά πράγματα αλλά και τους φόβους που τη διακατείχαν εκείνη την περίοδο. Τότε ο καθ΄ ομολογίαν δράστης άρχισε να νιώθει άβολα. Γι’ αυτό πιστεύω ότι πήρε το κινητό της συζύγου του κι έστειλε μήνυμα στη σύμβουλο ψυχικής υγείας. Στη συνέχεια, η σύμβουλος επικοινώνησε με τον πιλότο, με τον ίδιο να λέει ότι συμφωνούσε να συνεχιστούν οι συνεδρίες, αλλά μετά εξαφανίστηκε» κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Γεμάτος οργή για τον πιλότο ο πατέρας της Καρολάιν

Ξεχειλίζει από οργή και θλίψη για τον άδικο χαμό της κόρης του, ο πατέρας της Καρολάιν. Ο Ντέιβιντ Κράουτς, μιλώντας αποκλειστικά στο Μega, χαρακτηρίζει «δειλό» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που, όπως λέει, σκότωσε την κόρη του στον ύπνο της για να μη μπορέσει να αντιδράσει.

«Δυστυχώς δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν. Αυτό που το κάνει χειρότερο κατά τη γνώμη μου είναι ότι ήταν τόσο δειλός, καταλαβαίνετε; Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν. Σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας άρα ήξερε τι θα κάνει. Και περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε».

«Φοβάμαι ότι δεν μπορώ να συζητήσω για τα κίνητρά του. Νομίζω ότι η δικαιοσύνη θα αποδοθεί όταν ο δολοφόνος της καταδικαστεί σε ισόβια. Αυτό νομίζω. Η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής. Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο. Εάν μάθαινε κάτι θα το είχε αναφέρει. Και νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA