Μενού
  • Α-
  • Α+

Ποινική δίωξη ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του 57χρονου σωματέμπορου που εξέδιδε 17χρονη κοπέλα. Ο κατηγορούμενος βρίσκεται αντιμέτωπος με τα εξής αδικήματα: εμπορία ανθρώπου κατά ανηλίκου τελεσθείσα επάγγελμα προς γενετήσια εκμετάλλευση από κοινού, συνέργεια στην ως άνω πράξη, πλαστογραφία μετά χρήσης, προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου, παράνομη οπλοφορία και κατοχή πυρομαχικών.

Διαβάστε ακόμη: Εντοπίστηκε η 17χρονη Αμάντα στα χέρια μαστροπού - Την εξέδιδε μέσω Διαδικτύου

Συγκλονίζει η κατάθεση της Αμάντα

Συγκλονίζει η κατάθεση της 17χρονης Αμάντα στην Αστυνομία, καθώς περιγράφει με όλες τις λεπτομέρειες το πώς ο 57χρονος αλλοδαπός μαστροπός την εξέδιδε. Η ανήλικη κοπέλα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος στα χέρια ενός αλλοδαπού μαστροπού, χτες Τρίτη 7 Ιουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες η ανήλικη ανέφερε ότι έφυγε από τη Ρουμανία μαζί με τη μητέρα της και τον αδερφό της λόγω της κακοποίησης που είχε υποστεί από τον πατέρα της. Παρ' όλα αυτά στην Ελλάδα δεν είχε καλύτερη τύχη, καθώς ο αδερφός της, σύμφωνα πάντα με την ίδια, συνέχισε να την κακοποιεί. Από τότε μέχρι και την ημέρα που εξαφανίστηκε, η κοπέλα μπαινόβγαινε σε ιδρύματα και κατά καιρούς περιφερόταν στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί ήταν το μέρος που την βρήκε και ο 57χρονος αλλοδαπός, ο οποίος της προσέφερε σπίτι. 

Πώς την εξέδιδε 

Στην κατάθεσή της η Αμάντα περιγράφει πώς ο 57χρονος μαστροπός της ασκούσε ψυχολογικό εκβιασμό, αφού της έλεγε ότι της παρέχει στέγη και φαγητό αλλά αυτή δεν δίνει τίποτα ως αντάλλαγμα. Έτσι λοιπόν την έπεισε να πηγαίνει σε «ροζ» ραντεβού που της έκλεινε με διάφορους πελάτες μέσω του διαδικτύου. Μάλιστα οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι της έφτιαξε και πλαστή ταυτότητα στην οποία παρουσιαζόταν ότι είναι 22 χρονών.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αξιοποίησαν πληροφορίες που είχαν, εντόπισαν αγγελία με φωτογραφίες της ανήλικης σε «ροζ» ιστοσελίδα και έκλεισαν ραντεβού ως δήθεν «πελάτες». Όταν εμφανίστηκαν στο ραντεβού η Αμάντα και ο Αλβανός κακοποιός, οι αστυνομικοί αποκάλυψαν την ταυτότητα τους και πέρασαν χειροπέδες στον μαστροπό, ενώ οδήγησαν την ανήλικη στη ΓΑΔΑ. Μάλιστα, έγινε και έρευνα στο διαμέρισμα όπου η 17χρονη κρατούνταν «αιχμάλωτη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA