Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύμα διάρρηξης έπεσε ένας 43χρονος αστυνομικός, ο οποίος διαμένει στην περιοχή του Γέρακα. Οι δράστες άρπαξαν μεταξύ άλλων χρήματα και κοσμήματα (σ.σ. περί τις 10.000 ευρώ συνολικά), καθώς επίσης και το υπηρεσιακό όπλο, δύο γεμιστήρες και σφαίρες των 9mm που κατείχε. Η διάρρηξη φαίνεται πως συνέβη αργά το βράδυ της Κυριακής, με τον 43χρονο αστυνομικό να επιστρέφει στο σπίτι του λίγο μετά τα μεσάνυχτα και να διαπιστώνει ότι η οικία του ήταν παραβιασμένη.

Μαζί με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μπήκαν μέσα και διαπίστωσαν ότι στην κρεβατοκάμαρα υπήρχε εικόνα έρευνας του χώρου, με ανοιγμένα συρτάρια και πεταμένα αντικείμενα. Πεταμένο στο έδαφος βρέθηκε κι ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι του ο 43χρονος αστυνομικός, όπου ανέφερε ότι εκεί μέσα είχε το υπηρεσιακό του πιστόλι, δύο γεμιστήρες και 25 σφαίρες των 9mm. Επίσης, ανέφερε ότι από το υπνοδωμάτιο είχαν αρπάξει κάποια μετρητά, κοσμήματα και 7 χρυσές λίρες (σ.σ. περί τις 10.000 ευρώ συνολικά), ενώ δεν υπήρχε εικόνα έρευνας σε άλλα δωμάτια του σπιτιού.

Ο 43χρονος αστυνομικός συνελήφθη (σ.σ. για τυπικούς λόγους) με την κατηγορία της πλημμελούς φύλαξης οπλισμού, ενώ φέρεται να υποστήριξε ότι όταν έφυγε από την οικία του κλείδωσε, ωστόσο, όταν γύρισε η πόρτα ήταν κλειστή αλλά ξεκλείδωτη. Για την υπόθεση ενημερώθηκε αρμόδιος εισαγγελέας, που διέταξε σχηματισμό δικογραφίας αλλά να αφεθεί ελεύθερος ο αστυνομικός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA