Μενού
  • Α-
  • Α+

Ντουέτο σε τραγούδι του 2012 είχε κάνει ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε με το ζόρι μία 19χρονη σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη και την εξέδιδε σε διάφορους πελάτες. Ο αστυνομικός εμφανίζεται σε συγκεκριμένο βίντεο κλιπ και φαίνεται πως στο συγκεκριμένο βίντεο αναζητεί το άλλο του μισό στο Facebook, κάνοντας μια ευχή στον Αγιο Βασίλη. 

Στο βίντεο ο εν λόγω αστυνομικός βρίσκει το ιδανικό ταίρι στο όνομα μιας κοπέλας και όταν τη βλέπει, την περιμένει σε ένα αυτοκίνητο, φορώντας έναν σκούφο του Άη Βασίλη. Στο βίντεο κλιπ ο κατηγορούμενος αστυνομικός που εμφανίστηκε στον Εισαγγελέα με μπλούζα γνωστής εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών και η συμπρωταγωνίστριά του γίνονται ζευγάρι.  

Ο 39χρονος αστυνομικός, μαζί με τον πατέρα της 19χρονης θα βρεθούν το πρωί της Τρίτης ενώπιον του ανακριτή, καθώς κατηγορούνται για 14 αδικήματα κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA