Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά το πρόσφατο διάγγελμά του ανακοίνωσε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των υγειονομικών κατά του κορονοϊού από την 1η Σεπτέμβρη. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι «από την 1η Σεπτεμβρίου, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα ισχύσει και για τους υγειονομικούς, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα».

Διαβάστε ακόμη: Διάγγελμα Μητσοτάκη: Υποχρεωτικός εμβολιασμός σε γηροκομεία - Αναστολή εργασίας σε όποιον αρνηθεί

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως «Είναι αδιανόητο, για παράδειγμα, ένας ανεμβολίαστος νοσηλευτής να φροντίζει έναν ανοσοκατεσταλμένο καρκινοπαθή ασθενή». Ακόμα συμπλήρωσε ότι «Είμαι σίγουρος ότι με αυτήν την απόφαση συμφωνεί το μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Και ζητώ από όλα τα κόμματα να τη στηρίξουν χωρίς αστερίσκους και επιφυλάξεις».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός πριν από αρκετό καιρό είχε κάνει αυτή την τοποθέτηση από το βήμα της Βουλής. Μετά και από την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας και την επέλαση της μετάλλαξης Δέλτα, η απόφαση πάρθηκε και οι υγειονομικοί από την πρώτη μέρα του Φθινοπώρου θα εμβολιάζονται υποχρεωτικά κατά του κορονοϊού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA