Μενού
  • Α-
  • Α+

Για πάνω από 12 ώρες κατέθετε στους αστυνομικούς για τη φρίκη που έζησε η 19χρονη στην Ηλιούπολη και έδωσε πληροφορίες για ακόμα τρία άτομα, εκτός του αστυνομικού, που εμπλέκονται στο κύκλωμα trafficking. 

Διαβάστε ακόμη: Ηλιούπολη: Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός με μπλούζα εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών!

Η 19χρονη αναφέρθηκε και σε μια ακόμη κοπέλα που είχε στο διαμέρισμα του κακοποιητή/μαστροπού της. Η αστυνομία φαίνεται πως βρήκε τη συγκεκριμένη κοπέλα, ωστόσο αυτή αρνήθηκε να καταθέσει στις αρχές, σύμφωνα με το MEGA. 

Στην κατάθεσή της, η 19χρονη μίλησε για τον ρόλο του πατέρα της, όσο και για τον 39χρονο αστυνομικό. Παράλληλα, η ιατροδικαστική εξέταση της κοπέλας έχει ολοκληρωθεί. 

Σημειώνεται ότι στην Ηλιούπολη πραγματοποιήθηκε πορεία αλληλεγγύης στη 19χρονη. Η 19χρονη παρά το δράμα που βίωνε είχε καταφέρει να περάσει στο πανεπιστήμιο, χωρίς ωστόσο να έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ποτέ τα μαθήματά της.

Στον ανακριτή ο αστυνομικός και ο πατέρας 

Ενώπιον του ανακριτή καλούνται να απολογηθούν σήμερα ο πατέρας της 19χρονης και ο αστυνομικός που κατηγορούνται ότι κακοποιούσαν σεξουαλικά την άτυχη κοπέλα και την εξέδιδαν. Σε βάρος των δυο συλληφθέντων, η δράση των οποίων έχει προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο, η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε την περασμένη Κυριακή ποινική δίωξη για σειρά αδικημάτων, κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, σε βάρος και των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη, μεταξύ άλλων για: Εμπορία ανθρώπων κατ επάγγελμα, συνέργεια στην παραπάνω πράξη, εμπορία κατά ανηλίκου κατ εξακολούθηση, βιασμός κατ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις κατ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών, διακίνηση ναρκωτικών, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή, οπλοφορία, οπλοχρησία, οπλοκατοχή

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA