Μενού
  • Α-
  • Α+

«Αμαρτωλό» φαίνεται ότι είναι το παρελθόν του 39χρονου αστυνομικού, ο οποίος φέρεται να εξέδιδε τη 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με νέα στοιχεία, ο 39χρονος φαίνεται να είχε απειλήσει έναν συνάδελφό του πριν από λίγο καιρό ότι θα τον σκοτώσει. Για το περιστατικό αυτό είχε τεθεί σε αργία από την υπηρεσία του.

Σύμφωνα με το Open, ο εν λόγω αστυνομικός είχε μια προσωπική διαφορά με έναν συνάδελφό του και του είχε στείλει ένα απειλητικό ηχητικό μήνυμα, στο οποίο ανέφερε: «Θα σου φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι και θα ακούσεις μόνο τον ήχο». Ο συνάδελφός του, μετά το πρώτο σοκ, άμεσα κατήγγειλε το γεγονός και ο 39χρονος τέθηκε σε αργία με το ερώτημα της απόλυσής.

Διαβάστε ακόμη: Ηλιούπολη: Απελευθερώθηκε κι άλλη κοπέλα, αλλά φοβάται να μιλήσει - Τι λέει η δικηγόρος της 19χρονης

Μάλιστα, το γεγονός αυτό δεν ήταν το μόνο στο «αμαρτωλό» παρελθόν του, καθώς, σύμφωνα πάντα με το Ανοιχτό Κανάλι, το 2016 είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να λειτουργήσει ως συνοδός μια γνωστής ποδοσφαιρικής ομάδας. Τότε η αστυνομία είχε λάβει μια καταγγελία εις βάρος του και είχε εντοπιστεί από το τμήμα Εκβιαστών της Θεσσαλονίκης, το οποίο στη συνέχεια τον είχε παραδώσει στο Εσωτερικών Υποθέσεων. Μέχρι και σήμερα εκκρεμεί μια δικαστική διαδικασία για εκείνο το συμβάν. Τα περιστατικά, όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς υπάρχουν πολλά παράπονα από τους προϊσταμένους του, διότι αρκετές φορές δεν πήγαινε στην υπηρεσία του.

Τι υποστηρίζει ο αστυνομικός στην απολογία του 

Μέχρι στιγμής ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται (για εμπορία ανθρώπου κατ' επάγγελμα και βιασμό, μεταξύ άλλων) αλλά δεν έπεισε με αποτέλεσμα να κριθεί προσωρινά κρατούμενος. Ο 39χρονος στην απολογία του υποστήριξε ότι βρισκόταν σε σχέση με τη 19χρονη και ανέφερε ότι η κοπέλα του είχε εκμυστηρευτεί την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της ως ενήλικη. 

«Οι σχέσεις μας ήταν πάρα πολύ καλές, σιγά σιγά ενώ κέρδισα την εμπιστοσύνη της, άρχισε να μου λέει κάποια πράγματα για το παρελθόν της. Μου είπε ότι από την ηλικία των 16 ετών δούλευε σαν συνοδός και εκδιδόταν και μου ανέφερε κάποια ονόματα, του (…) και του (...), οι οποίοι μένουν μαζί σε κάποια βίλα στο Λαγονήσι. Δεν μου είπε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε και εγώ την πίεσα, απλά της είπα ότι αυτό δεν μου αρέσει. Αυτή μου είπε ότι ακόμα και τώρα, που είμαστε μαζί, το κάνει περιστασιακά και από αυτό βγάζει πολύ καλά χρήματα και από αυτά συντηρεί και την οικογένειά της.

Εγώ έβλεπα ότι είχε μεγάλη σεξουαλική εμπειρία, ασυνήθιστη για ένα κορίτσι 18 χρονών και πέρα από αυτό, έλειπε πολλές ώρες και είχε οικονομική άνεση. Όπως σας είπα, έλειπε ασυνήθιστες ώρες από το σπίτι, όπως έγινε και τον τελευταίο καιρό και για τον λόγο αυτόν τσακωθήκαμε. Επειδή είμαστε λίγο καιρό μαζί, δεν είχα αναπτύξει τέτοια συναισθήματα για να της πω, για να της επιβάλλω τι πρέπει να κάνει, βέβαια της είχα πει ότι αυτό που κάνει για εμένα δεν είναι σωστό, αλλά ό,τι θέλει μπορεί να κάνει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA