Μενού
  • Α-
  • Α+

«Βροχή» έρχονται οι αποκαλύψεις για το ροζ κύκλωμα που βγήκε στο προσκήνιο μετά τη σύλληψη του 39χρονου αστυνομικού στην Ηλιούπολη,, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε και να εξέδιδε την 19χρονη κοπέλα, όπως καταγγέλλει η ίδια. Οι συγκεκριμένες καταγγελίες φαίνεται πως ανοίγουν τον δρόμο και για άλλες κοπέλες να μιλήσουν ανοιχτά για το ίδιο «ροζ» κύκλωμα.

Διαβάστε ακόμα: Ηλιούπολη: Πώς στήνονταν τα ραντεβού μέσω των sites, τα βίντεο και η ταρίφα των 160 ευρώ

Την ώρα που σοκάρουν τα όσα καταμαρτυρεί η 19χρονη στην κατάθεσή της στην Αστυνομία, όπου περιέγραψε με λεπτομέρειες τις στιγμές κόλασης που έζησε, στο «φως» βγαίνουν και νέες αποκαλύψεις σχετικά με μία ακόμα κοπέλα, που φέρεται να ισχυρίζεται πως κι εκείνη επίσης έχει πέσει θύμα του συγκεκριμένου «ροζ» κυκλώματος. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Reader, μέχρι το τέλος της εβδομάδας -πιθανόν ακόμα και την Πέμπτη- αναμένεται να καταθέσει ενώπιον του ανακριτή μία ακόμη κοπέλα που ισχυρίζεται πως έχει πέσει επίσης θύμα του κυκλώματος σωματεμπορίας, με τη μαρτυρία της να αναμένεται να ρίξει «φως» σε αρκετές άγνωστες μέχρι στιγμής πτυχές του «ροζ» κυκλώματος.

Μια μαρτυρία που θα ρίξει κι άλλο φως στην υπόθεση, θα οδηγήσει σε νέες αποκαλύψεις και θα βοηθήσουν την ΕΛ.ΑΣ να βγάλει ακόμη πιο ασφαλή συμπεράσματα για την υπόθεση της 19χρονης στην Ηλιούπολη... Είναι χαρακτηριστικό πως η δικηγόρος της 19χρονης, μιλώντας την Τετάρτη σε Μέσα είχε κάνει γνωστό πως έχουν επικοινωνήσει μαζί της τουλάχιστον τρεις κοπέλες που ισχυρίζονται ότι της εκμεταλλευόταν σεξουαλικά το συγκεκριμένο κύκλωμα.

Η κα. Λεγάκη αναφέρθηκε στις τρεις νέες καταγγελίες, διευκρινίζοντας ότι τα δύο κορίτσια έχουν ήδη εκφράσει την πρόθεσή τους να καταθέσουν και να συνεργαστούν με την Δικαιοσύνη, δίνοντας όσα στοιχεία γνωρίζουν για την υπόθεση και τη δράση του αστυνομικού. Όσον αφορά στην τρίτη καταγγέλλουσα, η δικηγόρος της 19χρονης λέει χαρακτηριστικά: «Φοβάται και θέλει πριν μιλήσει, να προστατευτεί και να διατηρήσει την ανωνυμία της».

Ερευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τουλάχιστον 10 ακόμα κοπέλες που είναι φυλακισμένες σε σπίτια - κολαστήρια

Ολα αυτά την ώρα που νέα στοιχεία που βγαίνουν στο φως «δείχνουν» πως η υπόθεση βασανισμού της 19χρονης στην Ηλιούπολη δεν είναι κάποιο μεμονωμένο περιστατικό αλλά πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα το οποίο εκμεταλλεύεται γυναίκες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το MEGA, οι έρευνες των αδιάφθορων των Εσωτερικών Υποθέσεων, έχουν πετύχει «λαβράκι» καθώς θεωρείται πως τουλάχιστον άλλες 10 γυναίκες αυτή τη στιγμή βρίσκονται φυλακισμένες σε σπίτια – κολαστήρια, όπου τις έχουν εγκλωβίσει μέλη του εν λόγω κυκλώματος και -όπως και με την 19χρονη- τις απειλούν με ξυλοδαρμούς και χρήση όπλων, ενώ παράλληλα τις εκδίδουν και τις βιάζουν… Παράλληλα, αναγκάζονται να συμμετέχουν και σε ερασιτεχνικές ταινίες ερωτικού περιεχομένου τις οποίες εκμεταλλεύεται εμπορικά το κύκλωμα.

Τι ισχυρίζεται ο 39χρονος

Την ίδια ώρα ο επίορκος αστυνομικός αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται (για εμπορία ανθρώπου κατ' επάγγελμα και βιασμό, μεταξύ άλλων) αλλά δεν έπεισε τους ανακριτές με αποτέλεσμα να κριθεί προσωρινά κρατούμενος. Ο 39χρονος στην απολογία του υποστήριξε ότι βρισκόταν σε σχέση με τη 19χρονη και ανέφερε ότι η κοπέλα του είχε εκμυστηρευτεί την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της ως ενήλικη. 

Παράλληλα, ο κατηγορούμενος αστυνομικός υποστήριξε ότι η 19χρονη έκανε χρήση ναρκωτικών, αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή στο «πρακτορείο συνοδών» που την εξέδιδε επί πληρωμή με τη βία και με απειλές κατά της ζωής -όπως καταγγέλλεται- και πως εκείνη του ζήτησε να γνωριστεί με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών «Sirina Entertainment»: «Είχε δει από τον λογαριασμό μου στο Facebook ότι γνωρίζω τον κ. Σειρηνάκη και μου είχε ζητήσει να τον γνωρίσει, να τη φέρω σε επαφή μαζί του. Δεν μου είχε πει τον λόγο, αλλά αυτή ήθελε να κάνει εφέ και να δείχνει ότι έχει γνωριμίες από διάφορους κύκλους».

«Με κατηγορεί εκδικητικά και έχει πει ψέματα γιατί εγώ της ζήτησα να σταματήσει τη δουλειά και να χωρίσουμε και δεν δέχτηκα αυτή να εξακολουθεί να εκδίδεται και να γυρίζει ταινίες», υποστήριξε στην απολογία του αρνούμενος όλες τις κατηγορίες ο 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη. Παράλληλα, υποστηρίζει ότι η κοπέλα εκδιδόταν δύο χρόνια: «Μου είπε ότι από την ηλικία των 16 ετών δούλευε σαν συνοδός και εκδιδόταν (…) Δεν μου είπε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε και εγώ την πίεσα, απλά της είπα ότι αυτό δεν μου αρέσει. Αυτή μου είπε ότι ακόμα και τώρα, που είμαστε μαζί, το κάνει περιστασιακά και από αυτό βγάζει πολύ καλά χρήματα και από αυτά συντηρεί και την οικογένειά της», επανέλαβε στην απολογία του και πρόσθεσε: «Μου είπε ότι ο πατέρας της τη βίαζε από 14 χρόνων και ότι ο πρώην φίλος της, ο … , ήταν αυτός που την εξέδιδε και τη χτυπούσε. Εγώ της είπα ότι θα τη βοηθήσω αλλά θα πρέπει να ξεκόψει από όλα αυτά, και από τα ναρκωτικά, ακόμη και από το τσιγάρο».

Επίσης, ο κατηγορούμενος ανέφερε κατά την απολογία του ότι δύο μέρες πριν συλληφθεί στην Ηλιούπολη έμαθε για τον βιασμό της κοπέλας από τον πατέρα της: «Την Πέμπτη μου είπε ότι ο πατέρας της τη βίαζε από 14 χρόνων και ότι ο πρώην φίλος της ήταν αυτός που την εξέδιδε και τη χτυπούσε. Εγώ της είπα ότι θα τη βοηθήσω αλλά θα πρέπει να ξεκόψει από όλα αυτά, και από τα ναρκωτικά, ακόμη και από το τσιγάρο. Για πρώτη φορά της το είπα αυτό γιατί όταν μου αποκάλυψε ότι τη βίαζε ο πατέρας της, αισθάνθηκα σαν να είχα απέναντι την πρώην σύζυγό μου, η οποία είχε βιώσει αντίστοιχες εμπειρίες και αυτήν τη βίαζε ο πατριός της και εγώ τη βοήθησα σε αυτό που περνούσε και ο πατριός της καταδικάστηκε και μπήκε φυλακή και πέθανε στη φυλακή».

Σε ό,τι αφορά τον καταγγελλόμενο βιασμό της 19χρονης από τον πατέρα της, ο 39χρονος αστυνομικός – που επίσης κατηγορείται για βιασμό της κοπέλας – ισχυρίστηκε ότι επικοινώνησε με αστυνόμο της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε «είτε στη Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος ή στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας». Ο κατηγορούμενος αστυνομικός ισχυρίστηκε επίσης ότι επικοινώνησε και με αξιωματικό που υπηρετεί στο οργανωμένο έγκλημα στη ΓΑΔΑ: «Του είπα ότι έχω αυτό το πρόβλημα με μία κοπέλα και πότε μπορώ να περάσω να το συζητήσουμε και αυτός μου είπε να πάω την Παρασκευή το πρωί να το συζητήσουμε, μόνο εγώ χωρίς την παθούσα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA