Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για τη δράση του 39χρονου αστυνομικού, ο οποίος κατηγορείται ότι κρατούσε σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη, κακοποιούσε και εξέδιδε την 19χρονη κοπέλα. Μιλώντας στο Reader.gr, η συνήγορος υπεράσπισης της εν διαστάσει συζύγου του, Ελισσάβετ Τσέρτου, επισημαίνει ότι η πελάτισσά της ήταν το πρώτο θύμα του 39χρονου και τονίζει ότι ο 39χρονος αστυνομικός είχε δηλώσει για οικία της 9χρονης κόρης που έχει αποκτήσει με την εν διαστάσει σύζυγό του το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη, όπου κατηγορείται ότι κρατούσε και την 19χρονη. 

Διαβάστε ακόμη: Ηλιούπολη: Γεμάτη πειθαρχικά και ΕΔΕ η καριέρα του 39χρονου αστυνομικού

Αυτή τη στιγμή, μάλιστα, η μητέρα της 9χρονης δεν γνωρίζει πού βρίσκεται η κόρη της, καθώς από τη στιγμή που μπήκε στη φυλακή ο 39χρονος αστυνομικός έχει χάσει τα ίχνη της. Το 9χρονο παιδί ζούσε μαζί με τον πατέρα του στην Ηλιούπολη, καθώς η μητέρα είχε συναινέσει στην επιμέλειά του με αντάλλαγμα τις λίγες ώρες επικοινωνίας που έδινε με το διαχειρισμό της πληρεξούσιου δικηγόρου της. 

Η μητέρα της 9χρονης έμενε με τον αστυνομικό στο ίδιο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη, ώσπου το έσκασε για να ξεφύγει, όπως υποστηρίζει, από τις απειλές και τη βιαιότητα. «Δραπέτευσε από το διαμέρισμα της Ηλιούπολης», αναφέρουν οι πληροφορίες του Reader.gr. Τα τελευταία χρόνια η εν διαστάσει σύζυγός του δεν μένει στην Αττική αλλά έχει φτιάξει μια νέα ζωή σε νησί και διατηρούσε επικοινωνία με την κόρη της μέσω τηλεφώνου και μέσω συναντήσεων. Αυτή, όμως, η επικοινωνία με το παιδί χάθηκε, όπως αναφέρει η πλευρά της μητέρας, από τη στιγμή που μπήκε στη φυλακή ο αστυνομικός. Από εκείνη τη στιγμή, ψάχνει την 9χρονη κόρη της στο συγγενικό περιβάλλον του αστυνομικού, χωρίς όμως να έχει λάβει, όπως υποστηρίζει η ίδια την παραμικρή απάντηση. «Η μητέρα μίλησε με την κόρη της πριν από περίπου μία εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να ξέρουμε πού βρίσκεται το παιδί. Πιθανολογούμε ότι είναι στους παππούδες του» αναφέρει χαρακτηριστικά στο Reader.gr η δικηγόρος της εν διαστάσει συζύγου του αστυνομικού και προσθέτει: «Η μητέρα προφανώς ανησυχεί πολύ και προσπαθεί να μάθει πού βρίσκεται το παιδί της».

Εζησε τη φρίκη στην Ηλιούπολη το 9χρονο παιδί;

«Το παιδί είχε δηλωμένη κοινή οικία μαζί με την 19χρονη. Φαινόταν δηλαδή ότι ζούσε στο σπίτι στην Ηλιούπολη», αναφέρει η δικηγόρος της μητέρας του κοριτσιού. Ωστόσο, κάνει σαφές ότι δεν μπορεί να ξέρει αν το παιδί είχε ζήσει τη φρίκη που καταγγέλλει η 19χρονη ότι συνέβαινε στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη. «Δεν μπορούμε να ξέρουμε εάν η 9χρονη ήταν μπροστά σε βίαια περιστατικά που έχει περιγράψει η 19χρονη. Αυτό θα ερευνηθεί, ενδεχομένως το παιδί να ήταν μπροστά σε περιστατικά βίας αλλά όλα θα ερευνηθούν», συνεχίζει η Ελισσάβετ Τσέρτου, ξεκαθαρίζοντας ότι «η εν διαστάσει σύζυγος του αστυνομικού ουδέποτε είχε ανάμειξη με πορνεία ή με όλα όσα κατηγορείται σήμερα ο 39χρονος αστυνομικός. Αντιθέτως είναι ένα πάρα πολύ καλό και τίμιο κορίτσι η μητέρα της 9χρονης».

«Είχαμε κανονίσει με τον κατηγορούμενο η μητέρα να μπορεί να βλέπει το παιδί ανά Σαββατοκύριακο και να μιλούν συχνά στο τηλέφωνο. Το παιδί ήταν πάντα κλεισμένο στον εαυτό του», σημειώνει η δικηγόρος, τονίζοντας ότι η μητέρα θα διεκδικήσει την επιμέλεια και θα καταθέσει όσα γνωρίζει για τον 39χρονο αστυνομικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA