Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρή ανασύρθηκε νεαρή γυναίκα από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο. Τη νεαρή είχαν δει νωρίτερα κάτοικοι να οδηγεί αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες στην περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Σύμφωνα με το cycladesvoice.gr, το αυτοκίνητο της νεαρής, ηλικίας περίπου 22 ετών, παρέκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός δρόμου, σε βραχώδες σημείο. Τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτμπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και στράφηκε προς τη βραχώδη περιοχή.

Αργότερα, ειδοποιήθηκε το Λιμενικό ότι στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς που είναι στα βόρεια του νησιού, εθεάθη να επιπλέει μια γυναίκα. Λιμενικό και ιδιωτικό φουσκωτό έσπευσαν στο σημείο, όπου πράγματι βρήκαν και ανέσυραν τη νεαρή γυναίκα που φορούσε τα ρούχα της, η οποία ήταν νεκρή.

Η σορός της νεαρής μεταφέρθηκε με το «Διονύσιος Σολωμός» σε νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της. Το γεγονός ότι βρέθηκε στη θάλασσα με ρούχα πιθανόν η νεαρή γυναίκα να έπεσε λόγω του βραχώδους και απόκρημνου της περιοχής, ενώ κάποιοι στο νησί δεν αποκλείουν και την περίπτωση της αυτοκτονίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA