Μενού
  • Α-
  • Α+

Την εξιχνίαση της δολοφονίας ενός 82χρονου, στο διαμέρισμα που έμενε στην περιοχή του Παγκρατίου, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. με τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής να περνούν χειροπέδες στην 74χρονη σύζυγο του. Πρόκειται για έγκλημα που είχε λάβει χώρα τον Νοέμβριο του 2020. Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που μπήκαν στο σπίτι και αντίκρισαν τη σορό, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Αυτό παρά το γεγονός ότι η 74χρονη σύζυγος του υποστήριζε ότι ο θάνατος του 82χρονου προήλθε από παθολογικά αίτια, η νεκροψία - νεκροτομή έδειξε ως αιτία θανάτου τον στραγγαλισμό. Για μήνες η ΕΛ.ΑΣ. συγκέντρωνε στοιχεία και τελικά την Τρίτη (20 Ιουλίου) εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τη σύζυγο του θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 74χρονη που δεν ομολόγησε την πράξη της πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε αγωγή την οποία διέκοψε το 2015. Παρότι οι γιατροί που την παρακολουθούσαν είπε ότι η κατάσταση της υγείας της δεν πήγαινε καλά εκείνη συνέχιζε να μην παίρνει τα φάρμακα της.

Μάλιστα, προκειμένου να καλύψει τις κοκκινίλες από το λαιμό και το πρόσωπο του άνδρα της που προκλήθηκαν από τον στραγγαλισμό του είχε βάλει κρέμα, ενώ με χλωρίνη προσπάθησε να σβήσει όλα τα ίχνη που θα πρόδιδαν την αποτρόπαια πράξη της. Η φερόμενη ως συζυγοκτόνος οδηγήθηκε στον ανακριτή ο οποίος τελικά διέταξε (σ.σ.: σε συμφωνία με τον εισαγγελέα) την προφυλάκισή της. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η 74χρονη έπαιζε «θέατρο» ακόμη στα παιδιά που είχε αποκτήσει με τον 82χρονο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε κάποιους έντονες καυγάδες κατά το παρελθόν, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις είχε επιληφθεί και η Αστυνομία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA