Μενού
  • Α-
  • Α+

Επί τέσσερις ώρες η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου, περιέγραφε στον ανακριτή όλες τις συνεδρίες που είχε με την Καρολάιν Κράουτς λίγους μήνες πριν δολοφονηθεί από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά

Η κυρία Μυλωνοπούλου αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες για τη σχέση της Καρολάιν με τον σύζυγό της, το πόσο χειριστικός ήταν αλλά και για τις υποψίες που είχε για άλλες γυναίκες στη ζωή του. Οι συνεδρίες της Καρολάιν με την σύμβουλο ψυχικής υγείας ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2020, μετά από τηλεφώνημα του πιλότου, ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι η σύζυγός του αντιμετώπιζε επιλόχειο κατάθλιψη. 

Σύμφωνα με τον ALPHA, η κυρία Μυλωνοπούλου κατέθεσε πως το ζευγάρι είχε τεταμένες σχέσεις και η Καρολάιν υποψιαζόταν πως υπήρχε κάποια άλλη γυναίκα στη ζωή του πιλότου. «Δεν είχαν επαφές. Τον Ιανουάριο η Καρολάιν είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο σύζυγός της ίσως επέστρεψε σε κάποια από τις γυναίκες που γνώριζε πριν το γάμο τους. Ήξερε ότι υπήρχαν δύο γυναίκες από την εργασία του με τις οποίες είχε σχέσεις πριν από αυτήν. Της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι έλειπε το σπίτι και τις Κυριακές». 

Η κυρία Μυλωνοπούλου αποκάλυψε πως «από το πρώτο ραντεβού, μόλις η Καρολάιν έμεινε μόνη της είπε ότι ήθελε να χωρίσει και να φύγει από το σπίτι. Δεν άντεχε άλλο το πόσο χειριστικός ήταν. Ζούσε υπό τον απόλυτο έλεγχό του όλο το 24ωρο. Ήταν κλεισμένη μέσα στο σπίτι, δεν μπορούσε να πάει πουθενά χωρίς την άδειά του και όταν έπρεπε να βγει καλούσε πάντα το ίδιο ταξί το οποίο είχε ένας φίλος του». 

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας τόνισε πως η Καρολάιν ήταν αποκομμένη από όλους και ο πιλότος «είχε βάλει ακόμη και εφαρμογή στο κινητό του για να ελέγχει που ήταν η Καρολάιν. Την είχε αποκόψει από τις φίλες και το περιβάλλον της. Την συνόδευε σε κάθε συνεδρία και όταν έμενε μόνη της και άρχισε να μιλάει, φοβόταν μήπως αυτός άκουγε τα όσα έλεγε». 

Απειλές 

Η κυρία Μυλωνοπούλου κατέθεσε πως δεχόταν απειλές κατά της ζωής της: «με έπαιρναν τηλέφωνο και ρωτούσαν αν κατέθεσα στην αστυνομία για όσα έλεγε η Καρολάιν στις συνεδρίες. Λίγες μέρες αργότερα δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα από κάποιον άγνωστο που απειλούσε  να με σκοτώσει λέγοντάς μου “θα μου το πληρώσεις”. Αναγκάστηκα να βάλω 24ωρη φύλαξη». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA