Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Εντοπίστηκαν πλαστά μοριακά τεστ σε ταξιδιωτικό γραφείο στην Αθήνα

Μυστήρια υπόθεση ερευνούν οι Αρχές και προσπαθούν να εξακριβώσουν αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή για κύκλωμα πλαστογραφίας pcr test

Τουρίστες / Copyright: Eurokinissi
Τουρίστες / Copyright: Eurokinissi

Πλαστά μοριακά τεστ παρουσίασαν δύο άτομα σε ταξιδιωτικό γραφείο της Αθήνας κι αμέσως σήμανε συναγερμός στις υγειονομικές Αρχές και στην ΕΛ.ΑΣ. Την υπόθεση ερευνούν οι αρχές Ασφαλείας τις τελευταίες δύο ημέρες.

Όπως μετέδωσε το Open, δύο αλλοδαποί που εμφανίστηκαν ως πατέρας και γιος σε ταξιδιωτικό γραφείο της Αθήνας, κατέθεσαν δύο αρνητικά μοριακά τεστ. Η υπόθεση άρχισε να περιπλέκεται όταν ξέχασαν στο γραφείο τα τεστ και οι υπάλληλοι, βρήκαν το τηλέφωνο μίας μικροβιολόγου που είχαν επάνω τα έγγραφα ώστε να ενημερώσουν τους ανθρώπους ότι τα είχαν αφήσει στο γραφείο.

Η μικροβιολόγος δήλωσε άγνοια, δεν βρήκε τα στοιχεία των ατόμων και αργότερα διαπιστώθηκε ότι τα χαρτιά ήταν πλαστά. Τα έγγραφα για τα υποτιθέμετανα μοριακά τεστ κατατέθηκαν στο Α.Τ Νέας Σμύρνης, και όπως αναφέρει ο σταθμός, είχαν σφραγίδα και υπογραφές.

Οι Αρχές ερευνούν εάν πρόκειται για μία απλή πλαστογραφία ή κάτι πιο σοβαρό με κύκλωμα. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Οι Αρχές Ασφαλείας έχουν ζητήσει από τους αστυνομικούς και όσους βρίσκονται στις πύλες εισόδου της χώρας να προσέχουν πολύ όταν τέτοια έγγραφα φτάνουν στα χέρια τους.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#μοριακό τεστ #πλαστογραφία #τουρίστες