Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα συνάδελφό της πάνω στη θεατρική σκηνή την ώρα που έπαιζαν σε παράσταση στην οποία υπήρχαν θεατές.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός, μιλώντας στην Real News, ανέφερε ότι το περιστατικό «έγινε το 2016-2017 από έναν άνθρωπο που ήταν 10 χρόνια μικρότερός μου. Με πείραξε πάρα πολύ αυτό το γεγονός. Ήταν ένα μεγάλο πισωγύρισμα για μένα. Με τάραξε». Στη συνέχεια η Δήμητρα Παπαδήμα αποκάλυψε: «Ήταν Μεγάλη Εβδομάδα και παίζαμε στην Πάτρα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μού παραβίαζε το εσώρουχο πάνω στη σκηνή. Ήθελα να πάω να καταγγείλω το περιστατικό, αλλά μετά σκέφτηκα ποιος θα με υποστηρίξει. Ήταν κάτι που το έκανε πάνω στη σκηνή παρουσία θεατών. Ποιος θα με πίστευε; Φόρεσα σορτς και μου το έσκισε».

«Ο κόσμος πίστευε ότι είναι μέρος της παράστασης, αλλά δεν ήταν. Είχα αμφιβολία για τον ίδιο μου τον εαυτό. Σκεφτόμουν μήπως τον προκάλεσα εγώ στην ερωτική σκηνή», είπε καταλήγοντας η κυρία Παπαδήμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA