Παραλίγο σύρραξη στη Ζάκυνθο κατά τη διάρκεια πανηγυριού στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα του Ιαματικού στην περιοχή πηγαδάκια, λόγω της σύστασης του ιερέα προς τον κόσμο ώστε να εμβολιαστεί.
Ο εφημέριος απευθύνθηκε προς τον κόσμο ζητώντας να τηρεί να υγειονομικά μέτρα, να είναι προσεκτικοί, καλώντας παράλληλα του παρευρισκόμενους να εμβολιαστούν.
Στο σημείο αυτό άρχισαν να ακούγονται φωνές από το πλήθος. «Αίσχος, ντροπή» φώναζε ένας πολίτης ενώ επιστρατεύτηκε και μία ελληνική σημαία. Παρότι επιχείρησε να πλησιάσει τον ιερέα, επενέβησαν οι παρευρισκόμενοι και τον απομάκρυναν.
- Σοκ σε live μετάδοση: Άγρια επίθεση σε γνωστό Ρωσοκύπριο YouTuber επειδή ήταν crossdresser
- Η πιο ελληνική φωτογραφία σήμερα ανέβηκε από την Έμιλι Ραταϊκόφσκι
- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Διακοπή μετά από σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με συγγενείς
- Μαρία Σολωμού: Οι πόζες με μαγιό από τις διακοπές και το α λα γαλλικά κομπλιμέντο της Παπουτσάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.