Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πέτρος Φιλιππίδης οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης, αφού κρίθηκε προφυλακιστέος για μια υπόθεση βιασμού και δύο απόπειρες βιασμού εναντίον συναδέλφων του. Μετά τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο Πέτρος Φιλιππίδης πέρασε το πρώτο βράδυ στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια με χειροπέδες οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης, εκεί όπου κρατείται ήδη ο Δημήτρης Λιγνάδης

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: Φοβόταν το κελί στη ΓΑΔΑ - Η πρώτη νύχτα ως προφυλακισμένος

Αμέσως μετά την είδηση της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη, άρχισαν οι αντιδράσεις από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης υποδέχθηκε την απόφαση της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη και προχώρησε σε τρεις αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χρησιμοποιώντας τρία ρητά γύρω από τη Δικαιοσύνη. Σημειώνεται ότι η γυναίκα του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, Λένα Δροσάκη, είναι μία από τις τρεις ηθοποιούς που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη και με όσα ανέφεραν οδήγησαν στη σύλληψη και προφυλάκισή του. «Καθώς φαίνεται η Δικαιοσύνη είναι τετράγωνη, σ’ όλα τα μέρη ίση και όμοια», έγραψε ο Πέτρος Φιλιππίδης, δανειζόμενος μια φράση του Πυθαγόρα.

Η δεύτερη δημοσίευσή του έλεγε: «Τα άτομα υπακούουν στους δυνατούς αλλά σέβονται τους δίκαιους», του Ρεϊμόν Αρόν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA