Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύσκολες θα είναι οι επόμενες ημέρες για την Αττική, με το θερμόμετρο να δείχνει ακόμα και 43 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Γιάννη Καλλιάνο. Για θερμοκρασία κοντά ή και πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου στην Αττική, τις επόμενες ημέρες, προειδοποιεί ο Γιάννης Καλλιάνος, καθώς ο καύσωνας «επελαύνει» ήδη σε ολόκληρη χώρα. Όπως τονίζει ο μετεωρολόγος, η άνοδος της θερμοκρασίας στην Αττική θα γίνει περισσότερο αισθητή από την Πέμπτη, 29 Ιουλίου.

Όσον αφορά στις μέγιστες θερμοκρασίες που αναμένεται να σημειωθούν στην Αττική τις επόμενες ημέρες, ο υδράργυρος μπορεί να «σκαρφαλώσει» μέχρι και τους 43 βαθμούς Κελσίου. Πιο συγκεκριμένα:

Πέμπτη : 40°C

Παρασκευή : 42°C

Σάββατο : 40-41°C

Κυριακή : 41°C

Δευτέρα : 42-43°C

Τρίτη : 41-42°C

Σε ό,τι αφορά τη διάρκεια που θα έχει ο καύσωνας, ο Γιάννης Καλλιάνος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η θερμή «εισβολή» να παραμείνει στην Αττική, με τον υδράργυρο μάλιστα πιθανόν άνω των 40 βαθμών Κελσίου, και μετά την Τρίτη, κάτι που δεν είναι βέβαιο προς το παρόν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA