Μενού
  • Α-
  • Α+

«Αίσχος για τα εμβόλια» και «ντροπή» φώναζαν πιστοί, διακόπτοντας την ομιλία του Μητροπολίτη Νεαπολέως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, επειδή τους κάλεσε να προστατέψουν την υγεία τους και να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού

Διαβάστε ακόμη: Ζάκυνθος: «Αίσχος, ντροπή» φώναζαν σε ιερέα που κάλεσε για εμβολιασμό

Στο βίντεο ο Μητροπολίτης κάλεσε τους πιστούς να εμβολιαστούν και κάποιοι άρχισαν να ουρλιάζουν και να γιουχάρουν. Επικράτησε ένταση και πολλοί αποχώρησαν εξοργισμένοι.

https://www.youtube.com/watch?v=7iEVwufelck

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Μητροπολίτη, ο οποίος μίλησε στο voria.gr, υπήρξε ένα μεμονωμένο περιστατικό: «Κάποιος αντέδρασε, αλλά η εκκλησία όλους μάς αγαπά και μας δέχεται. "Ησύχασε", του είπα, "ηρέμησε". Όπως είπα και εγώ με την ιδιότητά μου ως προέδρου του γηροκομείου, έπρεπε να κάνω το εμβόλιο, για να προστατέψουμε τους γέροντες αδελφούς μας, που είναι σεβαστά πρόσωπα. Εκεί ακούστηκε ένα άτομο να φωνάζει "αίσχος για τα εμβόλια" και άλλα».

Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Βαρνάβα, την Τετάρτη το ίδιο άτομο ήταν ξανά στην εκκλησία, όπου ο ίδιος χοροστάτησε: «σήμερα ήταν εκεί, ήρεμος, καλός, πρώτος καθόταν, ηρέμησε. Πρέπει να τους ποιμάνουμε όλους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA