ΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/07/2021 20:08

Πέτρος Φιλιππίδης: «Είμαι πάντα υπέρ της Δικαιοσύνης» λέει στο Reader η Βάνα Μπάρμπα

«Είναι στενάχωρο ότι μεταξύ των ηθοποιών γίνεται όλος αυτός ο συνειρμός αλλά από την άλλη αν έχουν πράξει τέτοια αδικήματα θα πρέπει να τιμωρηθούν», λέει η Βάνα Μπάρμπα μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Πέτρος Φιλιππίδης: «Είμαι πάντα υπέρ της Δικαιοσύνης» λέει στο Reader η Βάνα Μπάρμπα
(Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος για τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού και μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρίπολης. Μιλώντας στο Reader.gr για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη η Βάνα Μπάρμπα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Από την αρχή η στάση μου ήταν συγκεκριμένη. Έλεγα, θα πρέπει να αποφανθεί η δικαιοσύνη. Όταν η δικαιοσύνη μιλά, εμείς δεν έχουμε άποψη για τίποτα. Δεν μπορούμε να προδικάζουμε, να δικάζουμε και να λέμε τις απόψεις μας γιατί κι εγώ έκανα το λάθος να λέω απόψεις. Πρέπει όλοι να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της. Να φανεί ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Και προς Θεού δεν υπήρχε περίπτωση να είμαι εναντίον γυναικών ποτέ. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να μην δικάζει ούτε το ίντερνετ, ούτε οι τηλεοράσεις, ούτε τα πηγαδάκια. Τώρα, λοιπόν, νιώθω μια ανακούφιση γιατί το θέμα έχει πάει ουσιαστικά στη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη - Κώστας Αρζόγλου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι νεόπλουτος της εξουσίας

Είναι στενάχωρο ότι μεταξύ των ηθοποιών γίνεται όλος αυτός ο συνειρμός αλλά από την άλλη, αν έχουν πράξει τέτοια αδικήματα θα πρέπει να τιμωρηθούν. Αν, όμως, δεν έχουν πράξει θα φανεί ένα άλλο κομμάτι που έχει να κάνει ίσως με την καραντίνα. Θα φανεί ανάλογα με το τι θα κρίνει η δικαιοσύνη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Είναι τόσο δυσάρεστο να βλέπεις να είναι χωρισμένοι οι καλλιτέχνες σε δυο μέτρα και δυο σταθμά. Αλλά νομίζω όταν βγει η απόφαση της δικαιοσύνης θα ξαναενωθούμε. Θα ξέρουμε ποιος φταίει και ποιος δεν φταίει πια. Εγώ είμαι πάντα υπέρ της Δικαιοσύνης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ