Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια ακόμη γυναικοκτονία συνέβη στη Δάφνη. Μία ακόμη δολοφονία που σόκαρε το πανελλήνιο με την Αννα να βρίσκει μαρτυρικό θάνατο, με τον σύζυγό της να την σκοτώνει με μαχαίρι 28 εκατοστών και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Αμέσως μετά και την τελευταία γυναικοκτονία (6 δολοφονίες γυναικών μέσα σε μόλις 7 μήνες) ξέσπασε συζήτηση στα social media για το αν πρέπει τώρα να υπάρξουν δραστικές αλλαγές σε κοινωνικό και κρατικό επίπεδο. 

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά, Φολέγανδρος, Δάφνη - 6 γυναικοκτονίες σε 7 μήνες: «Δεν σκοτώνει η ζήλια, σκοτώνει ο δολοφόνος»

Για τις γυναικοκτονίες πήρε θέση και η ηθοποιός, Σοφία Μουτίδου. Η Σοφία Μουτίδου ανέφερε χαρακτηριστικά με ανάρτησή της: «Η γυναικοκτονία ως πανδημία πια. Αφύλακτη κοινωνία. Ή άλλες φορές παράλογα "φυλαγμένη". Όπως λένε και οι πιστοί "ο Θεός ν αναπαύσει την ψυχή της". Αφού οι άνθρωποι κατέστη αδύνατο να την φυλάξουν», έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου στην ανάρτησή της, αναδημοσιεύοντας την καταγγελτική ανάρτηση ενοίκου της πολυκατοικίας στη Δάφνη, όπου έμενε το θύμα με τον σύζυγό της.

«Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο. Τα κουδούνια αλλάχτηκαν την Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία.

Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!!!

ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΝΗΝΕΡΩΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA