Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε εκκένωση της κατασκήνωσης «Χαρούμενο Χωριό» προχώρησε η Αστυνομία λόγω της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη. Η κατασκήνωση που βρίσκεται στις οδούς Πευκών και Πλατάνων, στην Βαρυμπόμπη, αντιμετώπισε πρόβλημα κυρίως λόγω της έντονης παρουσίας καπνού και όχι λόγω της κοντινής απόστασης από το μέτωπο της φωτιάς

Διαβάστε επίσης: Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Μήνυμα του 112, μάχη να μην ξεφύγει το μέτωπο - Εκρήξεις μετασχηματιστών, κλείνουν δρόμοι

Σύμφωνα με πληροφορίες φιλοξενούσε 80 παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν με ασφάλεια, και ήδη βρίσκονται με τους γονείς τους.

Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Άνω Βαρυμπόμπη το μεσημέρι της Τρίτης (3/8), σε κοντινή απόσταση από τα βασιλικά κτήματα. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έστειλε μέσω του 112 μήνυμα στους κατοίκους της Βαρυμπόμπης και του Κρυονερίου να είναι σε ετοιμότητα. 

Ο δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός είπε πως έγιναν «εκρήξεις σε πυλώνες της ΔΕΗ και πιθανών αυτό δημιούργησε το πρόβλημα». «Απ' ό,τι γνωρίζω από εκρήξεις ξεκίνησε η φωτιά αλλά δεν είμαστε 100% σίγουροι», είπε ο κ. Βρεττός στον ΣΚΑΙ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA