Μενού
  • Α-
  • Α+

Δραματικές είναι οι εικόνες από τη φωτιά στην Εύβοια. Εγκλωβισμένοι κάτοικοι ζητούσαν βοήθεια και το Λιμενικό απεγκλώβισε 85 άτομα από την παραλία στην περιοχή Ροβιές. Τα 85 άτομα που βρίσκονταν στην περιοχή Ροβιές και ζητούσαν βοήθεια για να ξεφύγουν από τις φλόγες, είναι ασφαλή και κατευθύνονται στο λιμάνι Αιδηψού. 

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η διαδικασία μεταφοράς των εγκλωβισμένων από τις Ροβιές Ευβοίας, οι οποίες παραδόθηκαν στις φλόγες. Σε δήλωσή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νίκος Κοκκάλας ανέφερε νωρίτερα ότι κύριο μέλημα όλων ήταν να διασωθούν οι εγκλωβισμένοι. Η επιχείρηση που στήθηκε από το Λιμενικό αφορά στους κατοίκους που κατέβηκαν στην παραλία της περιοχής, προκειμένου να αποφύγουν τις φλόγες. Επειδή, όμως, η πύρινη λαίλαπα πλησίαζε με ανεξέλεγκτη ταχύτητα αποφασίστηκε να απομακρυνθούν. Στην επιχείρηση συμμετείχαν πέντε σκάφη του Λιμενικού, παραπλέοντα ιδιωτικά σκάφη και η «παντόφλα» Πάραλος, που βρίσκονται στην περιοχή.

Στιγμιότυπα από την επιχείρηση αυτή, ή τις στιγμές που προηγήθηκαν, κατέγραψαν ΜΜΕ, κάτοικοι και χρήστες των social media.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA