Μενού
  • Α-
  • Α+

Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι στο Κρυονέρι μετά τη νέα αναζωπύρωση της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη. «Αν βρίσκεστε στο Κρυονέρι, κλείστε όλες τις καμινάδες, παράθυρα, πόρτες ώστε να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο νέο μήνυμα του 112. «Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας» καταλήγει το μήνυμα που εστάλη στους κατοίκους από το 112 για τη νέα αναζωπύρωση της φωτιάς. 

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Τρεις οι αναζωπυρώσεις

Τρεις είναι οι αναζωπυρώσεις που έχουν πάρει διαστάσεις στη Βαρυμπόμπη και έχουν προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η πιο σημαντική αναζωπύρωση είναι προς το Ολυμπιακό Χωριό. Η δεύτερη αναζωπύρωση είναι μέσα στα πρώην βασιλικά κτήματα του Τατοΐου και η τρίτη στο ρέμα της Χελιδονούς κοντά στις Αδάνες.

Νωρίτερα μήνυμα στο κινητό τους έλαβαν και όσοι βρίσκονται κοντά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Σύμφωνα με το μήνυμα οι κάτοικοι από την Ιπποκράτειο Πολιτεία πρέπει να κατευθυνθούν προς εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας και από Δροσοπηγή προς Αφίδνες και Ωρωπό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA