Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη - Μήνυμα του 112: «Κλείστε τα παράθυρα όσοι βρίσκεστε κοντά στο Κρυονέρι»

«Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας» καταλήγει το μήνυμα που εστάλη στους κατοίκους από το 112 για τη νέα αναζωπύρωση της φωτιάς

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη (πηγή: Eurokinissi)
Φωτιά στη Βαρυμπόμπη (πηγή: Eurokinissi)

Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι στο Κρυονέρι μετά τη νέα αναζωπύρωση της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη. «Αν βρίσκεστε στο Κρυονέρι, κλείστε όλες τις καμινάδες, παράθυρα, πόρτες ώστε να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο νέο μήνυμα του 112. «Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας» καταλήγει το μήνυμα που εστάλη στους κατοίκους από το 112 για τη νέα αναζωπύρωση της φωτιάς.

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Τρεις οι αναζωπυρώσεις

Τρεις είναι οι αναζωπυρώσεις που έχουν πάρει διαστάσεις στη Βαρυμπόμπη και έχουν προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η πιο σημαντική αναζωπύρωση είναι προς το Ολυμπιακό Χωριό. Η δεύτερη αναζωπύρωση είναι μέσα στα πρώην βασιλικά κτήματα του Τατοΐου και η τρίτη στο ρέμα της Χελιδονούς κοντά στις Αδάνες.

Image
Μήνυμα του 112 για τους κατοίκους στο Κρυονέρι λόγω της φωτιάς

Νωρίτερα μήνυμα στο κινητό τους έλαβαν και όσοι βρίσκονται κοντά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Σύμφωνα με το μήνυμα οι κάτοικοι από την Ιπποκράτειο Πολιτεία πρέπει να κατευθυνθούν προς εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας και από Δροσοπηγή προς Αφίδνες και Ωρωπό.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Φωτιά #Βαρυμπόμπη #112 #Κρυονέρι