Η Ελλάδα εδώ και μέρες δοκιμάζεται από τις φωτιές που καίνε μεγάλο μέρος της επικράτειας, έχουν αποτεφρώσει εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα δάσους, καλλιέργειες και δυστυχώς κι εκατοντάδες σπίτια κι επιχειρήσεις. Αττική, Εύβοια, Ηλεία, Μεσσηνία, βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με όλο το διαθέσιμο προσωπικό της είναι στο μέτωπο και παλεύει με τις φλόγες, για να προστατέψει πρωτίστως την ανθρώπινη ζωή.
Στις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιεύει το Reader.gr φαίνεται το μέγεθος της καταστροφής στα μέτωπα της Ηλείας και της Εύβοιας που δοκιμάζονται περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή από τις καταστροφικές πυρκαγιές που καίνε για μέρες ακατάπαυστα.




- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
- Το επικίνδυνο μήνυμα που στέλνει στη Βόρεια Κορέα ο πόλεμος του Τραμπ στο Ιράν
- Μετρό: Ποιοι σταθμοί της Γραμμής 2 κλείνουν νωρίτερα από σήμερα Κυριακή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.