Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Γέφυρα Καλυφτάκη κόβεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων προς Λαμία και από το Κάστρο μέχρι την Καλυφτάκη στην κάθοδο, λόγω της φωτιάς στην Αττική. Συγκεκριμένα με απόφαση της τροχαίας λόγω των πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου, η Νέα Οδός προχώρησε στις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Διαβάστε ακόμη: Φωτιές στην Ελλάδα: Live λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις από τα πύρινα μέτωπα

  • Ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Λαμία: Ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη μέχρι τον Α/Κ Θήβας. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Α/Κ Καλυφτάκη.
  • Ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα: Ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα από τον Α/Κ Κάστρου μέχρι τον Α/Κ Καλυφτάκη.

Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Α/Κ Κάστρου. Παράλληλα, με εντολή τροχαίας και προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία εκκένωσης των οικισμών που πλήττονται από τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη, οι ράμπες εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Βαρυμπόμπης και του Ανισόπεδου Κόμβου Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου), θα παραμείνουν ανοιχτές μόνο στο ρεύμα προς Αθήνα. Η είσπραξη διοδίων τελών από τα μετωπικά διόδια Θήβας, καθώς και όλους τους πλευρικούς σταθμούς που βρίσκονται εντός του αποκλεισμένου τμήματος και στις δύο κατευθύνσεις, έχει ανασταλεί. «Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA