Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα πολύ σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα στο μέτωπο της φωτιάς στους Θρακομακεδόνες, όπου σύμφωνα με καταγγελία των δημοσιογράφων του Open TV, Κώστα Αλατζά κι Ελευθερίας Σπυράκη, αλλά κι όσα μεταδόθηκαν σε ζωντανή σύνδεση, ομάδα ατόμων τους επιτέθηκε, τους προπηλάκισε, γρονθοκόπησε τον άνδρα δημοσιογράφο, χτύπησαν ακόμα και την κοπέλα, τους πέταξαν τις κάμερες, έσπασαν τζάμια από το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν κι έκλεψαν και το σακίδιο του οπερατέρ.

Το περιστατικό μεταδόθηκε ζωντανά καθώς υπήρχε απευθείας σύνδεση με τα δημοσιογραφικά συνεργεία να γίνονται θύματα επίθεσης εν ώρα εργασίας, με τη σύνδεση να διακόπτεται απότομα εξαιτίας της επίθεσης. 

Οπως καταγγέλλει η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη, και τα μετέφερε και στον αέρα του ζωντανού του Open TV, λεπτά μετά την επίθεση που δέχτηκε και η ίδια ούσα σε τηλεφωνική επικοινωνία στον τηλεοπτικό αέρα, ομάδα 15 ατόμων προπηλάκισε και χτύπησε τον Χρήστο Αλατζά και τον οπερατέρ και μάλιστα όπως αμφότεροι κατήγγειλαν, αστυνομικοί που ήταν απέναντι και έβλεπαν το περιστατικό δεν έκαναν τίποτα. Αυτοί που επενέβησαν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ήταν οι πυροσβέστες που ήταν παρόντες.

Δείτε τα όσα μεταφέρει εμφανώς ταραγμένη η ρεπόρτερ του καναλιού, την ώρα που στα social media υπάρχει κύμα αγανάκτησης για την άνανδρη επίθεση κι αμέριστη συμπαράσταση στους δημοσιογράφους που δέχτηκαν την επίθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA