Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκάρουν οι εικόνες μέσα από ferry boat που βρέθηκε στην περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, προκειμένου να απομακρύνει κατοίκους και παραθεριστές από τη φλεγόμενη περιοχή που παραδόθηκε ξανά στη φωτιά. Χρήστες του διαδικτύου ανάρτησαν σχετικά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάποια εξ αυτών έχουν ήδη γίνει viral. Οι πολίτες στοιβάζονται στα πλοία για να φύγουν άρον άρον από τον οικισμό που καταπίνουν οι φλόγες με μία εκ των επιβατών να αναρτά βίντεο και να γράφει χαρακτηριστικά: «Βίντεο από το καράβι που φεύγει από Εύβοια. Δεν γίνεται να είναι πραγματικότητα, σαν ταινία μοιάζει...»https://twitter.com/foteiniii_/status/1423763216631537667?ref_src=twsrc^tfw

Πλέον απέπλευσε και το τελευταίο ferry boat από το λιμάνι της περιοχής, η οποία υπενθυμίζεται ότι είναι αυτή από την οποία ξεκίνησε ο πύρινος εφιάλτης που έχει κάψει σχεδόν όλη τη βόρεια Εύβοια, και οι πολίτες που παρέμεναν στη Λίμνη Ευβοίας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, βρίσκονται σε ασφαλές σημείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA