Μενού
  • Α-
  • Α+

Γνωστός για την παραβατική του συμπεριφορά ήταν ο φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας του 20χρονου στην Ανω Καμήλα Σερρών, τον οποίο σκότωσε μαχαιρώνοντάς τον στην καρδιά για τα μάτια μιας κοπέλας. Ο νεαρός φερόμενος ως δολοφόνος, κόμπαζε για τα «κατορθώματά» του στο διαδίκτυο κι αναρτούσε φωτογραφίες και βίντεο ακόμα και με το μαχαίρι της δολοφονίας. Μάλιστα σε μία εξ αυτών ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης έγραφε «κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω στόρι». Επίσης, σε βίντεο φαίνεται να κουνάει το μαχαίρι του και εστιάζει στο αίμα πάνω στη λεπίδα, υπό τους ήχους ενός τραγουδιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύλληψη του έγινε το μεσημέρι της Τρίτης. Οι λόγοι που οδήγησαν στον καβγά στην Ανω Καμήλα Σερρών φαίνεται ότι ήταν ερωτικοί. Οπως ανέφερε το ΑΠΕ ο 22χρονος δράστης φέρεται να μαχαίρωσε τον 20χρονο γιατί είχε δεσμό με την πρώην κοπέλα του, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό.

Σύμφωνα με τον Ευριπίδη Αμανατίδη, πρόεδρο της κοινότητας, ο νεαρός φερόμενος ως δράστης ζει στο Λιβαδοχώρι, αλλά επισκεπτόταν συχνά τον παππού του που ζει στην Άνω Καμήλα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν όταν παρέα νεαρών συγκεντρώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε πάρκο του χωριού, μετά τη βραδινή έξοδο και στον τσακωμό, το χτύπημα βρήκε τον νεαρό κατευθείαν στην καρδιά, με αποτέλεσμα να σωριαστεί νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος είναι παιδί οικογένειας με προβλήματα και στο σχολείο τον απέβαλαν συχνά λόγω παραβατικής συμπεριφοράς. Πριν από μερικούς μήνες είχε τελειώσει και την στρατιωτική του θητεία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA