Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύμα κλοπής έπεσε ο αργυρός Ολυμπιονίκης με την εθνική ομάδα πόλο, Στέλιος Αργυρόπουλος, λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στην Αθήνα από το Τόκιο της Ιαπωνίας.  Σύμφωνα με πληροφορίες, κακοποιοί παραβίασαν το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και του αφαίρεσαν όλα τα προσωπικά αντικείμενα, ευτυχώς όχι το μετάλλιο –το οποίο είχε πάρει μαζί του. Ωστόσο, έκαναν φτερά όλα όσα είχε φέρει μαζί του από το Τόκιο και τα αναμνηστικά δώρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το περιστατικό συνέβη ενώ βρίσκονταν στο πατρικό του σπίτι στον Πειραιά, για να δει τους γονείς του μετά από αρκετές ημέρες απουσίας. Ο Στέλιος Αργυρόπουλος κατέθεσε ήδη στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, με την ΕΛ.ΑΣ. να παίρνει δακτυλικά αποτυπώματα από το Ι.Χ. αυτοκίνητο και να αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται ότι οι αργυροί Ολυμπιονίκες του πόλο επέστρεψαν σήμερα Τετάρτη στην Ελλάδα και έτυχαν θερμής υποδοχής.   Οι «13» του Θοδωρή Βλάχου, με σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο, αποθεώθηκαν από τους δικούς τους ανθρώπους, αλλά και απλό κόσμο που βρέθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να τους υποδεχθεί ενώ το παρών έδωσαν επίσης ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γ.Γ.Α, Γιώργος Μαυρωτάς, αλλά και στελέχη της ΚΟΕ. Κατά την εμφάνιση της ομάδας, οι σύντροφοι των πολιστών, αλλά και κόσμος, άρχισαν τους πανηγυρισμούς με κομφετί και βουβουζέλες, προκαλώντας τα χαμόγελα των «αργυρών» Ολυμπιονικών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA