Η απόφαση να παραμείνουν σε ισχύ τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό στη Ζάκυνθο μέχρι τις 18 Αυγούστου τελικά δεν θα τεθεί σε ισχύ.
Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, η κατάσταση επανεξετάστηκε και πάρθηκε η απόφαση να μην παραταθεί το lockdown στο νησί του Ιονίου.
Τα μέτρα που θα ίσχυαν είναι τα εξής:
- Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.
- Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το 24ωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.