Μενού
  • Α-
  • Α+

Η μητέρα της μικρής Βαλεντίνας, του κοριτσιού μέσα στο αυτοκίνητο, που έγινε σύμβολο χάρη στη φωτογραφία του Γιώργου Μουτάφη για τη Bild, μίλησε για τον εφιάλτη που έζησαν στην Εύβοια με τη φωτιά να καίει τα πάντα. «Βλέπαμε τις φλόγες, ήμασταν απέναντι και λέω στον άντρα μου: "Πάμε, φεύγουμε, ας καεί το σπίτι, ας καούν τα πάντα"», αναφέρει χαρακτηριστικά στο Star η μητέρα της μικρής Βαλεντίνας, που αποτύπωσε ο Γιώργος Μουτάφης σε ένα αυτοκίνητο να κλαίει με βλέμμα απελπισίας, αγωνίας και φόβου που ένιωθαν οι κάτοικοι της Εύβοιας μπροστά στις φλόγες.

«"Φύγε εσύ", μου είπε. Λέω: "Δεν σε αφήνω, θέλω να φύγουμε μαζί"», συνεχίζει η μητέρα της Βαλεντίνας, με το μικρό κορίτσι να ακούγεται να λέει «κάηκε όλο, φοβήθηκα». Στη συνέχεια, όπως θυμάται η μητέρα του κοριτσιού, «έριξαν νερό γύρω γύρω. Μόλις έριξαν νερό ήρθε πιο κοντά η φλόγα. Από εκείνη τη στιγμή τρελάθηκα, έφυγα απέναντι και έκλαιγα, ούρλιαζα, έπιανα τα μαλλιά μου, το παιδί μου έκλαιγε». Πάντως, αναφέρει ότι το σπίτι τους σώθηκε, αν και κάηκαν τα δέντρα τους, με τη μικρή Βαλεντίνα να δηλώνει «χαρούμενη πριγκίπισσα» στην αρχή του βίντεο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA