Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανάμεσα σε εκείνους που έχασαν το βιος τους από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη ήταν και ένα βετεράνος φωτορεπόρτερ. Ο Αλέκος Βουτσαράς, ένας σπουδαίος, παλαίμαχος φωτορεπόρτερ. Με τον φακό του απαθανάτισε τα μεγαλύτερα γεγονότα των τελευταίων 60 χρόνων. Πολυτεχνείο, Βιετνάμ, Λίβανος, Παλαιστίνη, Γιουγκοσλαβία…

Χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να γίνει στάχτη το πολύτιμο αυτό αρχείο μαζί με το σπίτι του στη Βαρυμπόμπη. Εδώ και 7 ημέρες κοιμάται σ’ ένα ράντζο κάτω από το καμένο πεύκο στην αυλή του, γύρω από τα αποκαϊδια, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Mega. «Η πραγματικότητα είναι τα αποκαιδια, οι 7 υπολογιστές, το λάπτοπ και τα φιλμς που έγινα παρανάλωμα του πυρός» είπε ο ίδιος φανερά καταβεβλημένος. 

Αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι του, ό,τι έμεινε δηλαδή από αυτό, ενώ να μικρό μποστάνι δίπλα στο σπίτι, σώθηκε. «Τι να κάνω στο ξενοδοχείο» απάντησε και συνέχισε: «Εδώ θα μείνω και θα το ξαναφτιάξω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA