Μενού
  • Α-
  • Α+

Αίσθηση προκάλεσε ο καθηγητής Φαρμακολογίας του πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Κούβελας, ο οποίος με μια απίστευτη ανάρτησή του στο Facebook υποστηρίζει ότι το ισχαιμικό επεισόδιο του Νίκου Χαρδαλιάμπορεί να οφείλεται στο εμβόλιο που έκανε για τον κορονοϊό! Μάλιστα καλεί τους θεράποντες ιατρούς να υποβάλλουν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ, δυνητικής ανεπιθύμητης δράσης του εμβολίου κατά του κορονοϊού, καθώς όπως λέει «το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο περιγράφεται στις αναμενόμενες ανεπιθύμητες δράσεις των εν λόγω εμβολίων»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Κούβελα:

Από τη θέση που βρίσκομαι, ως συνάνθρωπος και συμπολίτης, εύχομαι στον κ. Χαρδαλιά (@Nikos Hardalias) καλή ανάρωση. Από την ίδια θέση, ως Ιατρός και Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, προτρέπω τον κ. Χαρδαλιά, τους θεράποντες και τους φροντιστές του, να υποβάλλουν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ, δυνητικής ανεπιθύμητης δράσης του εμβολίου κατά του COVID-19 στο το οποίο υπεβλήθη. Το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο περιγράφεται στις αναμενόμενες ανεπιθύμητες δράσεις των εν λόγω εμβολίων και ο ασθενής βρίσκεται στο χρονικό φάσμα εκδήλωσης της ανεπιθύμητης. Υποβολή ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA