Μενού
  • Α-
  • Α+

«Τα ναρκωτικά δεν ήταν δικά μου», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη έπειτα από τυχαίο έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ. σε σκουρόχρωμο τζιπ στη Γλυφάδα. Η 31χρονη καλλονή, η οποία οδηγούσε το τζιπ (και κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού βρέθηκαν φιξάκια με συνολικά 35 γραμμάρια κοκαΐνης) είναι γνωστό μοντέλο. Είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του GNTM2 και είχε περάσει στη φάση του Bootcamp. Είχε, επίσης, λάβει μέρος στον διαγωνισμό Playmate 2011, κερδίζοντας και τίτλο. 

Η ίδια μετά τον τίτλο που απέσπασε στα Playmate, αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα της λόγω εγκυμοσύνης. Πατέρας του παιδιού της, μάλιστα, είναι ένας σεΐχης με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη. Η σχέση τους όμως δεν προχώρησε, καθώς - όπως έχει δηλώσει η ίδια σε συνεντεύξεις της - εκείνος της φερόταν άσχημα. ««Ξεκινούσε τα συγγνώμη. Εχω αλλάξει. Ηταν λάθος μου. Σε αγαπάω. Τον αγαπούσα. Ημουν ερωτευμένη. Κάθε γυναίκα πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει έναν άντρα. Ομως, ένας άνθρωπος δεν αλλάζει», έχει αναφέρει η ίδια. 

Διαβάστε ακόμη: Γλυφάδα: Πασίγνωστο μοντέλο του GNTM συνελήφθη με 35 γραμμάρια κοκαΐνη 

Παντρεύτηκε στις Μαλδίβες, έζησε σε Λονδίνο και Μπαχρέιν αλλά δεν άντεξε την κακοποίηση και χώρισε. Ετσι, μόλις το παιδί της μεγάλωσε και αφού ξέφυγε, στράφηκε και πάλι στο μόντελινγκ, παίρνοντας μέρος στο Greece' Next Top Model 2. 

Ο γάμος του γνωστού μοντέλου με τον σεΐχη στις Μαλδίβες και ο επεισοδιακός χωρισμός

Το μοντέλο που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών στη Γλυφάδα έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις κοσμικές στήλες με τον γάμο της με Αραβα σεΐχη. Ο Αραβας σεΐχης τη γνώρισε στην Ελλάδα και την ερωτεύτηκε με αποτέλεσμα να εγκατασταθεί μόνιμα στη Γλυφάδα. 

Η γνωριμία τους έγινε το 2014, όταν εκείνη ήταν 23 ετών. Ο γάμος τους έγινε δύο χρόνια αργότερα στις Μαλδίβες. Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2016, έχοντας ήδη αποκτήσει μια κόρη. Εναν χρόνο αργότερα το ζευγάρι χώρισε. Σε συνέντευξή της σε καθημερινή εφημερίδα το μοντέλο είχε κατηγορήσει τον σεΐχη για ψυχολογική βία που ασκούσε εναντίον της κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Υποστήριξε ότι αναγκαζόταν να μένει για αρκετές μέρες μόνη μαζί με τη μικρή τους κόρη στα σπίτια που διατηρούσε ο σύζυγός της σε Μπαχρέιν και Λονδίνο, πως τη μείωνε ως γυναίκα, πως της φερόταν άσχημα και πως δεν έδινε σημασία ούτε σε εκείνη αλλά ούτε και στην κόρη τους.

«Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να δώσω στο παιδί μου γάλα», είχε πει στη συνέντευξή της, για να συμπληρώσει ότι ο σύζυγός της την πίεζε να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ κάποια στιγμή είχε κλειδώσει εκείνη και την κόρη της σε ένα δωμάτιο για αρκετές ώρες. Στην εξώδικη διαμαρτυρία της με ημερομηνία 19/10/2018, το μοντέλο έκανε γνωστά στον σύζυγό της τα αιτητικά δικαιώματα διατροφής ως προς εκείνη και την ανήλικη κόρη τους, τονίζοντας ότι «έως σήμερα το μόνο που εξέλαβα είναι η πλήρη αδιαφορία σας». Και συνεχίζει: «Εχω δε προσπαθήσει άπειρες φορές να σας καλέσω στο κινητό σας τηλέφωνο προκειμένου να έχουμε μια καλή επικοινωνία, αποκλειστικά με γνώμονα το συμφέρον του ανήλικου τέκνου μου, και αντ’ αυτού μου κλείνετε το τηλέφωνο αρνούμενος οποιονδήποτε τρόπο επικοινωνίας».

Μάλιστα, στην εξώδικη διαμαρτυρία περιλαμβάνεται και έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο αφορά περιστατικό που καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων του Α.Τ. Γλυφάδας. Σε αυτό το έγγραφο αναφέρεται ένα επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μεταξύ του μοντέλου και του Αραβα επιχειρηματία μετά την άρνησή του, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν, να της επιστρέψει σε προκαθορισμένη ώρα την ανήλικη κόρη τους, με αποτέλεσμα το μοντέλο να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

«Δεν γνωρίζω για τα ναρκωτικά»

Τώρα, η ίδια εντοπίστηκε στη Γλυφάδα και και συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης, καθώς κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, στο αυτοκίνητο που είναι ιδιοκτησίας της εντοπίστηκαν φιξάκια με 35 γραμμάρια κοκαΐνης. Το μοντέλο, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και πως δεν μπορεί να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν κάτω απο το κάθισμα του τζιπ, το οποίο ειναι ιδιοκτησίας της. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA