Στυγερή δολοφονία έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας άνδρας δολοφόνησε την 55χρονη σύντροφό του με μαχαίρι. Κατά τις πληροφορίες του thestival.gr ο δράστης είναι ένας Γεωργιανός, ο οποίος σκότωσε την 55χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 1 το μεσημέρι, στην οδό Γραβιάς, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι προηγήθηκε σοβαρό επεισόδιο εντός του διαμερίσματος. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ όμως η άτυχη γυναίκα είχε καταλήξει. Ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται από την Αστυνομία.
Μαρτυρίες περιοίκων αλλά και φίλης του θύματος παρουσιάζουν τον δράστη της στυγερής δολοφονίας της οδού Γραβιάς ως ένα άτομο εξαρτημένο από το αλκοόλ, οξύθυμο και βίαιο. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον Γεωργιανό δράστη να εγκαταλείπει το σημείο της άγριας δολοφονίας με αίματα στα χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, το θύμα φέρει πολλαπλά τραύματα τα οποία προκάλεσε ο δράστης, χτυπώντας με τα χέρια του και με μαχαίρι.
- Από τον Βώσακο του 2007 στη σημερινή τραγωδία: Η ημέρα που η Κρήτη έχασε ξανά πυροσβέστες
- «Άντε δρόμο»: Θύελλα αποδοκιμασιών για τον Άδωνι Γεωργιάδη στη Λήμνο - Αρνήθηκαν και χειραψία
- Φωτιά σε Κρήτη, Λέσβο, Λακωνία - Live οι εξελίξεις από τα πύρινα μέτωπα
- Χριστίνα Παππά: «Η μητέρα μου είναι απίστευτα τοξική - Με κάνει συνέχεια να πονάω»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.