Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπλόκο σε σακούλα με κάνναβη, ναρκωτικά χάπια και αναβολικά σκευάσματα, ύψωσαν οι άνδρες της Εξωτερικής Φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού μετά από έλεγχο που έκαναν στη νεκρή ζώνη του προαύλιο χώρου. 

Διαβάστε ακόμη: Γαλάτσι: Συνελήφθη ο «πιστολέρο» που είχε πυροβολήσει ντελιβερά

Πιο αναλυτικά, εντοπίστηκε αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε: 10 βελόνες για σύριγγες, κάθε μια σε ξεχωριστή συσκευασία, 188 γραμμάρια κάνναβης, σακουλάκι με 100 χάπια χρώματος κίτρινου με την ένδειξη (KF), σακουλάκι με 49 χάπια χρώματος μουσταρδί με την ένδειξη (KF), σακουλάκι με 69 χάπια χρώματος λευκού με την ένδειξη (KF), συσκευασμένη μπαταρία για κινητό τηλέφωνο, φιαλίδιο με υγρή ουσία και ετικέτα T-PROBOLIN-100 (σ.σ. τύπος αναβολικού) και φιαλίδιο σπασμένο με ετικέτα PARABOLINA (σ.σ. τύπος αναβολικού). 

Για τα ευρήματα, ενημερώθηκαν άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας και η ΕΛ.ΑΣ., που διενεργεί σχετική προανάκριση, ενώ το περιστατικό αξιολογείται και από πειθαρχικής πλευράς. Οι συσκευασίες θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εξετάσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA