Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μία κίνηση που μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για την προσπάθεια ανακοπής του τέταρτου κύματος του κορονοϊού, προχώρησε εκκλησία στο Ηράκλειο Κρήτης. Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε από τον ιερό ναό της Παναγίας Αρχανών στις 6 Σεπτεμβρίου θα ποραγματοποιηθούν εμβολιασμοί με το μονοδοσικό εμβόλιο της J&J από μικτό κλιμάκιο, σε μία συνεργασία του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων και της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

«Να πειστούν όσοι έχουν μπερδέψει τη θεολογία με την επιστήμη» τόνισε ο εφημέριος της ενορίας πατέρας Ανδρέας Καλιοντζάκης που μίλησε στο Ράδιο Κρήτη και όπως είπε, υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετά άτομα που επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Ετσι μικτό κλιμάκιο της 7ης ΥΠΕ Κρήτης σε συνεργασία με τον Δήμο Αρχανών - Αστερουσίων θα πραγματοποιήσει τους εμβολιασμούς με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson από τις 9 το πρωί της 6ης Σεπτεμβρίου έως τις 2 το μεσημέρι σε όποιον επιθυμεί.

Η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται σε αντίθεση με όσα δημοσιοποιήθηκαν για την Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου στην Εορδαία Κοζάνης, που απαγορεύει την είσοδο των πιστών που φορούν μάσκες για την προστασία τους από τον κορονοϊό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA